Przegląd techniczny?
- koma600
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: R1 Rn09
- Rok produkcji: 2003
Przegląd techniczny?
Mam do was pytanie musze zrobić przegląd w stacji kontroli pojazdów i tu mam pytanie bo założyłem wydech leo vince carbon niby jest z jakąś wkładką ale czy przejdzie przegląd czy lepiej założyć orginalny?
,,Nie ważne przy czym stoisz ale ważne jak tym jeździsz"
-
LOLO
- Motocykl: SATAN-LUCYFER 954RR
- Rok produkcji: 0
Moim zdaniem bez problemu powinien przejśc badanie pozytywnie. Też mam LeoVince karbon (przelotówka- bez wkładki) i bez problemu przechodzi przegląd choc dużo zależy od diagnosty, bo mnie kiedyś nawet na rolki kazał wjechac motorkiem by sprawdzic hamulce!!! Ale dużo nas tu , więc niech inni koledzy się wypowiedzą jak to u nich wygląda??!!
- RudiszRR
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
Wiekszosc stacji ktore przeprowadzaja porzeglady tlyko wbija pieczatke nie patrzac na nic ew sprawdza ci swiatla kierunki i czy masz lusterka, bardzo rzadko ktora stacja sprawdza glosnosc wydechu bo poprostu nie maja do tego urzadzen albo im sie nie oplaca. Ja mam microna niedopuszczonego do uzytku drogowego i gosc powiedzial widze ze ladny motorek to pewnie zadbany i sprawny wiec podbije bez porblemu tylko wlacz pan swiatla i to by bylo na tyle.
-
goOly19
- Staly Bywalec

- Motocykl: r1, drz 400
koma ja nie dawno robilem 1 przeglad i to bez moto jedyny warunek to musialem wszystkie dane mu podac mojego moto
bo byly wymieszane w 900 RR i bez problemu to zalatwilem i bez zadnej łapówki wiec tobie spokojnie sie uda to załatwic a jak sie cos przyczepia to jedz do jakies mniejszej stacji diagnostycznej;))
- daniello22
- Motocykl: ******
Ja zapłaciłem 90zł, koleś wyszedł, sprawdził światła, kierunki ( stwierdził że kierunki led z tyłu są za mało widoczne, ja mu na to że fabryczne
) pipnął sobie sygnałem dźwiękowym i stwierdził że jeszcze za zimno na moto :shock: Tak jak pisali koledzy, jak mają jakieś burzawki to się jedzie w inne miejsce, najlepiej na pobliską wiochę! Taniej i bez problemu