mam nowo nabytą 0.9l sc44 z 2000, jest w niej parę drobiazgów, o które chce spytać użytkowników tego modelu, przy najdelikatniejszym dotknięciu hamulca (przedni) słychać dźwięk, który mogę opisać jako delikatne syczenie, czy to jest normalne?
2 pytanie brzmi:) - czy serwisujecie motorki ? mój miał wszystko serwisowane(oleje,filtry,napęd), zastanawiam się czy kontynuować tą historie?
mam jeszcze jeden problem, ale to na następny post ..
przy hamowaniu (przednim) delikatnie syczy
- cupone
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: cbr 929 rr sc44
- Rok produkcji: 2000
- Ferson
- Motocykl: sold:954RR current: VTR :)
- Rok produkcji: 0
ad1
Syczenie u mnie jest standardowo, dźwięk powstaje przy tarciu klocków. Prawdopodobnie zależy to od ich twardości.
ad2
Co umiesz robisz w domu w moim przypadku olej, płyny, filtry, łańcuch itp Ale jak czegoś nie umiesz albo Ci się wydaje że umiesz to oddajesz do fachowca bo to nie jest MZeta kolego i można na Powązkach skończyć.
Szerokości życzę...
Syczenie u mnie jest standardowo, dźwięk powstaje przy tarciu klocków. Prawdopodobnie zależy to od ich twardości.
ad2
Co umiesz robisz w domu w moim przypadku olej, płyny, filtry, łańcuch itp Ale jak czegoś nie umiesz albo Ci się wydaje że umiesz to oddajesz do fachowca bo to nie jest MZeta kolego i można na Powązkach skończyć.
Szerokości życzę...
-
Kamilekkk1988
- Motocykl: R1 Rn19
- Rok produkcji: 2008