dosc zabawna historia
- RudiszRR
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: 1000 RR HRC
- Rok produkcji: 2007
- Kontakt:
Dobry tekst nawiazuje do tego co pisalem wczesniej ze teraz wiele osob kupuje litra bo taka moda w koncu 600 przeciez nic nie jedzie albo porownuja z autem bo przeciez maluszek ma 600 pojemnosci i co to jest a pozniej konczy sie jak wyzej, albo jezdzi na najnowszych litrach a jest sie objezdzanym przez gosci na skuterkach.
- tomogt
- Motocykl: HONDA FIREBLADE SC33-98R
- Rok produkcji: 0
jeszcze r6 z 2004 roku mam na stanie .a cos taki nerwowy i zgryzliwy???jak koles taki rambo to jego sprawa, to jego wybor,rozwali sie to na swoja prosbe.przez cale zycie podejmowales trafne decyzje??
tak tylko zapytalem a ty zaraz jakies aluzje co do moego losu emigranta.myslisz ze to taki miod.poprostu w polsce majac zone i coreczke pracojac na nie i na mieszkanie nie bylo mnie stac na moto,i znalezc wystarczajaco czasu na latanie no i na wache do motonga.jesli tobie wszystko tak latwo przychodzi w zyciu to jestem pewien podziwu--jestes dla mnie gosc
albo masz dzianych starych i chojraka zgrywasz.
powodzenia zycze
tomek
tak tylko zapytalem a ty zaraz jakies aluzje co do moego losu emigranta.myslisz ze to taki miod.poprostu w polsce majac zone i coreczke pracojac na nie i na mieszkanie nie bylo mnie stac na moto,i znalezc wystarczajaco czasu na latanie no i na wache do motonga.jesli tobie wszystko tak latwo przychodzi w zyciu to jestem pewien podziwu--jestes dla mnie gosc
albo masz dzianych starych i chojraka zgrywasz.
powodzenia zycze
tomek
pozdrawiam Tomek
- krolik
- Moderator

- Motocykl: SC44 01r. i ZX6R 02r. (stunt maszyna)
- Rok produkcji: 2001
- Kontakt:
Panowie dajcie na luz.... Również uważam że zaczynanie od 954 to średni pomysł. Ja po 4 miesiącach na GS500 kupiłem SC33 i uważam że źle zrobiłem, bo powinienem polatać 600. Ale to jest mój przypadek. Przejechałem parę tysięcy szczęśliwie ale nie o to chodzi. są ludzie i ludzie.... I nie ma co się unosić 8)
- Insaine
- Motocykl: cbr 929 sc 44 CENZURA wi co z tego bedzie
- Rok produkcji: 2000
Nie wiem panowie o co tak wielki raban ,kwestia tego ze jeżeli klient wybiera na pierwszy moto 954 niech se wybiera a na wet r1 ,tylko musi czuć respekt do tego motoru ("głaszcz misia za ucho ,a jak za mocno pociągniesz to cię zwali i zatłucze"
).Musi wiedzieć że nie ogarnia go w 100% i musi się go nauczyć .A pro po panów którzy się przesiadali ze skuterów,WSK,MZK czy innych małych motorów na duże maszyny .Wielu z nich myślało że jak kręcili wcześniejsze sprzęty do oporu to większy też mogą wielu to zgubiło :? Każdy nowy sprzęt :idea: trzeba ogarnąć