Po przerwie nie odpala sc28
Moderatorzy: maciekx, Tytus
-
-
- Motocykl: Cbr900 sc28
- Rok produkcji: 1993
» 24 września 2025, 08:35
Witam. Temat stary jak kotlet u Warsie. Nabyłem moto sc 28 . Moto stał 1.5 roku. Wyczyściłem bak gaznik po czyszczeniu nowe dysze nowe świece kable cdi rozrząd w punktach stoi i przestał żyć. Po czyszczeniu moto odpalil jeździł całkiem fajnie i któregoś wieczoru odpaliłem go. Pracowal lekko strzelał w komin i zgasł. Po tym wymieniłem te części co pisałem i nic. Przy kreceniu strzela w komin. Paliwo jest bo jak pokręcę dłużej bez fajek to świece mokre. Byłem u 2 mechaników i ręce rozkładają. Wszystko ok. Czujnik wału mierzony. Rezystancja ok. Ale coś mi sie wydaje ze nie ma iskry w dobrym momencie temu wali w komin. Ale to tylko moje zdanie. Ma ktoś jakiś pomysł?
-
-
- Motocykl: Cbr900 sc28
- Rok produkcji: 1993
» 25 września 2025, 13:25
Czas płynie i nikt tu nie zagląda. Widzę ze jestem tu jedyny co ma sc28 . Z jednej strony powód do dumy a z drugiej uświadomiłem sobie ze te Hondy juz wyginely jak dinozaury więc moze faktycznie oddam to na złom. Może bedzie na flachę.
Wróć do Usterki/awarie (CBR900RR SC28)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość