Modyfikacja orginalnego wydechu cbr 900 sc33 ?????????
-
Dzidekxx
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda cbr 900 sc33
- Rok produkcji: 1999
Modyfikacja orginalnego wydechu cbr 900 sc33 ?????????
Witam chciał bym się dowiedzieć czy da rade zmodyfikować oryginalny wydech od cbr 900 sc33 ze by lepiej chodził i ze by nie mulił silnik chodzi mi dokładnie czy da rade wyrzucić środek z tłumika
-
toper-utl
- Staly Bywalec

- Motocykl: SC33
- Rok produkcji: 99
Daj sobie z tym spokój.
Szkoda oryginalnego wydechu, jak zostawisz samą pustą "puszkę" to efekt będzie tragiczny. Akcesoryjny wydech nie jest kosmicznie drogi, do SC33 za 300pln może uda ci się tarfić, swój sprzedasz za pare groszy i na pewno będziesz bardziej zadowolony.
Popytaj na forum może ma ktoś niedrogo do sprzedania.
Szkoda oryginalnego wydechu, jak zostawisz samą pustą "puszkę" to efekt będzie tragiczny. Akcesoryjny wydech nie jest kosmicznie drogi, do SC33 za 300pln może uda ci się tarfić, swój sprzedasz za pare groszy i na pewno będziesz bardziej zadowolony.
Popytaj na forum może ma ktoś niedrogo do sprzedania.
- Yarson 954
- Staly Bywalec

- Motocykl: 954,929 pora na 1000RR
- Rok produkcji: 2001
Re: Modyfikacja orginalnego wydechu cbr 900 sc33 ?????????
hej, zrob tak jak ja..Dzidekxx pisze:Witam chciał bym się dowiedzieć czy da rade zmodyfikować oryginalny wydech od cbr 900 sc33 ze by lepiej chodził i ze by nie mulił silnik chodzi mi dokładnie czy da rade wyrzucić środek z tłumika
rozwiercanie i wyjmowanie nic nei da..zepsujesz dwiek..
mam goscia z Wawy i Z łodzi co robi Przelotowe na zamówienie...
ZAPRASZAM na> www.zespoloxide.pl Podaj dalej
-
Piotrek
- Motocykl: Piechota
- Rok produkcji: 0
Jesli rura nie bedzie homologowana to teroretycznie moga sie czepic.Dzidekxx pisze:a zastanawiam się nad kupienie Tłumika sportowego basowy przelotowy może się policja przywalić ze za głośno chodzi ?? może ktoś ma taki to doradzi czy motocykl ładnie na nim chodzi
No i pamietaj, ze jak wymieniasz wydech to filtr powietrza tez trzeba no i do gaznikow zajrzec, nie wspomnajac juz o DynoJetach.
- rommi
- Motocykl: Tuono
- Rok produkcji: 0
Dzidekxx,
wydaje mi się, że zwiększenie dawki powietrza (przez sportowy filtr) oraz dawki paliwa przez dynojety, odpowiednie wyregulowanie tak, aby koników przybyło (bo chyba w tym o to chodzi) na chłopski rozum musi zwiększyć zużycie paliwa, skąś te koniki muszą się wziąć, jak nie z większego spalania to z czego
wydaje mi się, że zwiększenie dawki powietrza (przez sportowy filtr) oraz dawki paliwa przez dynojety, odpowiednie wyregulowanie tak, aby koników przybyło (bo chyba w tym o to chodzi) na chłopski rozum musi zwiększyć zużycie paliwa, skąś te koniki muszą się wziąć, jak nie z większego spalania to z czego