Ocenianie ogłoszeń z internetu - SC33
-
belf
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: yamaha drag star 1100
- Rok produkcji: 2001
Re: Ocenianie ogłoszeń z internetu - SC33
Witam.
Panowie jakieś sugestie ? :
http://otomoto.pl/honda-cbr-900-rr-sc33 ... 96961.html
Z góry dzieki.
Pozd.
Panowie jakieś sugestie ? :
http://otomoto.pl/honda-cbr-900-rr-sc33 ... 96961.html
Z góry dzieki.
Pozd.
- Spidi
- Motocykl: Honda CBR 900 RR
- Rok produkcji: 1999
[quote="belf"]
Siemka. Nie ma się w sumie do czego przyczepić,brak śrubki przy czaszy,na jednej fotce widać jakby bak był wgnieciony,ale to chyba złudzenie. Jeśli stan techniczny ok,to warto. Pozdrawiam
Siemka. Nie ma się w sumie do czego przyczepić,brak śrubki przy czaszy,na jednej fotce widać jakby bak był wgnieciony,ale to chyba złudzenie. Jeśli stan techniczny ok,to warto. Pozdrawiam
-
AdamSsS
- Motocykl: CBR1100XX
Ja bym go wziął na pomiar geometrii . Czasza malowana błotnik przedni nie od tego malowania .
http://allegro.pl/honda-cbr-900rr-fireb ... 32018.html zna ktoś, bo z ogłoszenia wychodzi że bdb
-
AdamSsS
No u tego handlarza bywa różnie to moto jest całe malowane ale to sprawa drugorzędna ważne aby silnik był zdrowy i rama prosta , o przebiegu możesz zapomnieć tam jest x2 , tarcze przednie zmienione set prawy krzywy także do wymiany .
set prawy krzywy? jestem zielony więc mi wytłumacz co zle i czemu sądzisz że przebieg 100k+? jest ktoś z okolicy blisko by sprawdzić maszynę? 
-
AdamSsS
Znam różne motocykle i zwykle na drodze sport używany średnio ostro to tarcze wytrzymają z 60k czasem więcej zależy kto jak smiga jakie klocki używa .
Set krzywy stopka wisi w dół jak psu......
A co do przebiegu to wybacz ale moto z 97r masz 50k według sprzedawcy czyli na sezon wychodzi niecaęł 3k km . Owszem znam motocyklistów którzy robią raz 300km w sezon a innym razem 1k ale nie am bata aby tylko tyle zrobić . Tu u mnie w Tarnowie w koło komina chłopaki robią po 5k co się kilku tylko lansuje .
Ja mam moto z 01r i an blacie mam 35k mil . Po zadzwonieniu do UK i sprawdzeniu na stronce przebieg się potwierdził ( co też potwierdza książka serwisowa i pozostałe papiery )
Set krzywy stopka wisi w dół jak psu......
A co do przebiegu to wybacz ale moto z 97r masz 50k według sprzedawcy czyli na sezon wychodzi niecaęł 3k km . Owszem znam motocyklistów którzy robią raz 300km w sezon a innym razem 1k ale nie am bata aby tylko tyle zrobić . Tu u mnie w Tarnowie w koło komina chłopaki robią po 5k co się kilku tylko lansuje .
Ja mam moto z 01r i an blacie mam 35k mil . Po zadzwonieniu do UK i sprawdzeniu na stronce przebieg się potwierdził ( co też potwierdza książka serwisowa i pozostałe papiery )
byłem niestety natłukłem kilometrów(400) i okazało sie że moto szlif lewa strona lewa laga cieknie opony 5%? podczas jazdy próbnej znosiło lekko na lewo , kierunki przerabiane nie działały, jak napisane w ogłoszeniu nie zawiedziesz sie tak sie zawiodłem i to aż nad to, jedynie silnik i napęd ok
jutro jade oglądać : http://www.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImag ... lnoslaskie
niby wszystko ok po za kosmetyką i chyba ktoś na kole kiedyś przywalił zadupkiem bo spawany ..
jutro jade oglądać : http://www.gumtree.pl/c-ViewAdLargeImag ... lnoslaskie
niby wszystko ok po za kosmetyką i chyba ktoś na kole kiedyś przywalił zadupkiem bo spawany ..
-
dodek
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
Nie no jak ktos sprzedaje moto z dziurą w lampie i pisze ze stan dobry to ja przepraszam.
Szkoda że nie dałes wczesniej nawet tu do oceny bo widać ze tłumik był ciety, dekle kombinowane , nawet dziury w owiewkach ktos porobił- tyle że niewiem po kiego grzyba?
I najlepszy jest tylny błotnik - upie*dolony brzeszczotem na luj mać. Wogole to znaleźć teraz sc 33 bez ciętego tylnego błotnika to cud.
Przednia opona łysa
Szczerze ten moto jest warty z tysiać mniej jak nic.
Szkoda że nie dałes wczesniej nawet tu do oceny bo widać ze tłumik był ciety, dekle kombinowane , nawet dziury w owiewkach ktos porobił- tyle że niewiem po kiego grzyba?
I najlepszy jest tylny błotnik - upie*dolony brzeszczotem na luj mać. Wogole to znaleźć teraz sc 33 bez ciętego tylnego błotnika to cud.
Przednia opona łysa
-
dodek
- Motocykl: sc33
- Rok produkcji: 1998
Nie no jak ktos sprzedaje moto z dziurą w lampie i pisze ze stan dobry to ja przepraszam.
Widać ze tłumik był ciety, dekle kombinowane , nawet dziury w owiewkach ktos porobił- tyle że niewiem po kiego grzyba?
Przednia opona łysa
Widać ze tłumik był ciety, dekle kombinowane , nawet dziury w owiewkach ktos porobił- tyle że niewiem po kiego grzyba?
Przednia opona łysa