Feniks 2 - kolejny projekt
-
gajdar
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: feniks2 - VFRstreet
- Rok produkcji: 1993
-
gajdar
ARNO, barwy będą takie ,jak na pomalowanym juz baku.Brałem pod uwagę czerwony ,szary perła i biały.Koniec końców padło na biały.Nie miałem co na boku malnąć,to prysnąłem ręcznie tego feniksa własnego pomysłu,ale chyba szału nie ma
.Ale z tym nie ma kłopotu w razie co jak sie zmieni koncepcja zmieni sie i kolor 

-
gajdar
Re: Feniks 2 - kolejny projekt
Dawno nic nie pisałem,bo nie robiłem przy sprzęcie prawie nic przez ponad rok.Bidula stała w garażu sama ,bo 929 poszła do nowego własciciela.A ja nie miałem w zwiazku z remontem w chałupie wogóle czasu ,ani siły nic robić.Ale wreszcie remont póki co skończony w częsci, także troszkę czasu sie zrobiło żeby pogrzebać.Plastiki polakierowane ,mniej więcej do kupy złożone i zonk .Moto nie chciało wogóle ze mną gadać.
Koniec końców po gruntownym czyszczeniu gaźników i regulacji jest dobrze.Feniks zyje, ma się dobrze i dostapił nawet w tym tygodniu przeglądu.Parę rzeczy jest jeszcze do zrobienia(lub powiedzmy do dopieszczenia) ,ale jeździć można
Jednak po jedynce na bazie 929 muszę powiedzieć że ten niestety/na szczęście jest dużo słabszy.Jak to V-ka mocne sypnięcie w plecy a później już słabiej .Mocna rzędówka daje zgodnie z życzeniem ile dajesz tyle dostajesz
a teraz foty :

Koniec końców po gruntownym czyszczeniu gaźników i regulacji jest dobrze.Feniks zyje, ma się dobrze i dostapił nawet w tym tygodniu przeglądu.Parę rzeczy jest jeszcze do zrobienia(lub powiedzmy do dopieszczenia) ,ale jeździć można
Jednak po jedynce na bazie 929 muszę powiedzieć że ten niestety/na szczęście jest dużo słabszy.Jak to V-ka mocne sypnięcie w plecy a później już słabiej .Mocna rzędówka daje zgodnie z życzeniem ile dajesz tyle dostajesz
a teraz foty :

-
Gregory
- Motocykl: Była Honda :)
- Rok produkcji: 1999
Aż miło popatrzweć jak teraz moto wygląda;). Nie ma lipy jedyne w swoim rodzaju, cieszy oko:)
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
gajdar będziesz żenił kolejne moto
Bo ja an etapie szukania hehe ale szukam 2osobowego
ładny sprzęcik
ładny sprzęcik
-
gajdar
ten juz zostaje , bo raczej nie bedę miał juz czasu i kasy na nową dłubaninę.Poza tym nie jest za mocny,taki w sam raz do pyrkania wkoło komina.walek809 pisze:gajdar będziesz żenił kolejne moto?
No i najważniejsze ten gang siilnika V4 i rozrządu na kołach jest nie do podrobienia.
Poza tym technika motoryzacyjna (bez wielkiego wpływu księgowych ), z lat 90-tych to jest to co tygrysy lubia najbardziej .A że są gaźniki to zawsze się cos znajdzie do roboty
Niemniej gdyby ktos zaproponował mi kase ,która z górką by mi zrekompensowała wszystko , to czemu nie...
Tylko że to w polskich warunkach jest nierealne.
Ale póki co nie myślę o sprzedazy tylko spróbuję się pocieszyć dwukółkiem po długiej przerwie
- walek809
- Motocykl: streetfighter
- Rok produkcji: 0
ano dzwięk jest zajefajny byłem oglądać jedną vfr rc46 bo też za taką się rozglądam i przypadła mi do gustu . Pięknie to gra