Ja się tobie dziwię HardcoreHooliga dlaczego ty sam nie spuścisz oliwyHardcoreHooliga pisze:Ja już nie gdybam co to może być bo boli mnie brzuch i serce od tego
Za tydzień będę wiedział co to i wtedy będę się martwił lub cieszył...
Padnieta panewka?
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
-1--2--klama i guma haha
- HardcoreHooliga
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 0
co mi po tym, ze dowiem sie juz dzis, ze to panewka skoro nic z tym nie zrobie, bede chodzil caly tydzien wkurzony i moto bedzie stalo w garazu, taka swiadomosc w niczym nie pomoze, jedynie w podniesieniu cisnienia, a ja cisnienie wole podnosic z.apierdalajac moto 
takze poki co kieruje sie zasada "im mniej wiesz, tym lepiej spisz"
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
HardcoreHooliga pisze:co mi po tym, ze dowiem sie juz dzis, ze to panewka skoro nic z tym nie zrobie, bede chodzil caly tydzien wkurzony i moto bedzie stalo w garazu, taka swiadomosc w niczym nie pomoze, jedynie w podniesieniu cisnienia, a ja cisnienie wole podnosic z.apierdalajac moto
Też prawda
-1--2--klama i guma haha
- HardcoreHooliga
- Motocykl: 954rr
- Rok produkcji: 0
Temat zamarzl na dlugo, mechanik nie mial czasu, no i jest szczescie w nieszcesciu...
rozerwalo mi swiece, glowica do wymiany, takze duzo lepiej niz padnieta panewka, narazie wiecej szczegolow nie mam bo dopiero pod koniec tygodnia mechanior zacznie dzialac z rozkrecaniem tego gowna ktore sie narobilo
jak piec bedzie gotowy to dzialam z przerobka do stuntu!
rozerwalo mi swiece, glowica do wymiany, takze duzo lepiej niz padnieta panewka, narazie wiecej szczegolow nie mam bo dopiero pod koniec tygodnia mechanior zacznie dzialac z rozkrecaniem tego gowna ktore sie narobilo
jak piec bedzie gotowy to dzialam z przerobka do stuntu!