dobreHardcoreHooliga pisze:Jak to nie bedzie panewka to macie u mnie po browarku, jesli panewka to podam nr konta, na ktore litosciwi dobroczyncy moga przelac datki na nowy piec z dopiskiem "pomagamy spelniac marzenia"
Padnieta panewka?
- cbrstreet
- Staly Bywalec

- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: motorynka wsk mz r6 sc28 sc33street
- Rok produkcji: 99
-
AkumIZocha
- Motocykl: Franek Sc50>> GSX-R 1000 L1
- Rok produkcji: 0
- BACA
- Motocykl: Honda CBR 929RR Fireblade
- Rok produkcji: 2001
a moim zdaniem po obejrzeniu filmiku i pisanie ze to panewka jest bez sensu i niepotrzebnie załamujecie goscia, jak mi w SC33 padla panewa to na wolnych obrotach i do 3500 szedl idealnie dopiero potem zaczynało byc slychac i to tylko w trakcie jazdy, kazdy mechanik obstawial kosz sprzeglowy, po spuszczeniu oleju wszystko bylo jasne
moja rada, spuść olej i zobacz czy nie ma opiłków bo to jedyna skuteczna metoda, ewentualnie sciagnil miske olejowa to bedzie wiadomo na 100%, jesli sie okaze ze to panewa lepiej sprzedac moto jako uszkodzone bo w polsce kupic dobry silnik bedzie graniczylo z cudem,
moja rada, spuść olej i zobacz czy nie ma opiłków bo to jedyna skuteczna metoda, ewentualnie sciagnil miske olejowa to bedzie wiadomo na 100%, jesli sie okaze ze to panewa lepiej sprzedac moto jako uszkodzone bo w polsce kupic dobry silnik bedzie graniczylo z cudem,
- cbrstreet
- Staly Bywalec

BACA jedyna opcja znalezienia dobrego silnika jest taka żeby kupić z moto po wypadku
ale to nie jest ten filmik kolega się pomylił
ja właśnie zakupiłem piec do swojej sc28 z roz.....banego sc33 przełożyłem i maszyna lata silnik z 99r bardzo ładnie pracuje i ładny przebieg 27tyś
ja właśnie zakupiłem piec do swojej sc28 z roz.....banego sc33 przełożyłem i maszyna lata silnik z 99r bardzo ładnie pracuje i ładny przebieg 27tyś
-1--2--klama i guma haha
- BACA
- Motocykl: Honda CBR 929RR Fireblade
- Rok produkcji: 2001
no ja tez taki kupilem, ale jak przyszedł kurier i zobaczylem to co bylo na palecie to myslalem ze sie przewroce, na zdjeciach silnik byl bez ryski dekle ok, a tu nie dosc co chyba 4 szpilki od kolektorow złamane to sie 2 dni meczylem zeby zrobic z tym porzadek, dekiel prawy pekniety, lewy zdarty praktycznie do zera, uchwyty do pluga w misce połamane i jeszcze pare rzeczy tam bylo, a za silnik dalem 2900zl, moze i byl po wypadku ale to chyba musial pociag po nim przejechac, jestem od momentu jak kupiłem SC33 tak cięty na oszustow ze masakra i juz nigdy nie kupie moto od osoby ktorej nie znam, jedynie dobre bylo ze silnik chodzil bez zarzutu 
- HardcoreHooliga
- Motocykl: 954rr
jutro jak znajde chwile spuszcze olej, jesli nic w nim nie bedzie to pozniej niech mechanik sie glowi bo ja szczerze to jestem tylko "kierowca", a mechanik ze mnie jak z koziej dupy trabka 
a jesli okaze sie najgorsze, ze to panewka to przeciez nie bede czekal na "okazje" az ktos sie rozwali i sprzeda mi silnik, predzej sprzedam go na czesci
a jesli okaze sie najgorsze, ze to panewka to przeciez nie bede czekal na "okazje" az ktos sie rozwali i sprzeda mi silnik, predzej sprzedam go na czesci
- cbrstreet
- Staly Bywalec

twoje moto twoja kasaHardcoreHooliga pisze:jutro jak znajde chwile spuszcze olej, jesli nic w nim nie bedzie to pozniej niech mechanik sie glowi bo ja szczerze to jestem tylko "kierowca", a mechanik ze mnie jak z koziej dupy trabka
-1--2--klama i guma haha
- HardcoreHooliga
- Motocykl: 954rr
hehe w szoku jestem to pisze glupoty, nie ma co gdybac, jak juz bede mial pewnosc co do stanu pieca wtedy bede myslal co dalej, a dzisiaj czekam mnie nocne obserwowanie sufitu bo watpie zebym szybko usnalcbrstreet pisze:twoje moto twoja kasaHardcoreHooliga pisze:jutro jak znajde chwile spuszcze olej, jesli nic w nim nie bedzie to pozniej niech mechanik sie glowi bo ja szczerze to jestem tylko "kierowca", a mechanik ze mnie jak z koziej dupy trabka
a jesli okaze sie najgorsze, ze to panewka to przeciez nie bede czekal na "okazje" az ktos sie rozwali i sprzeda mi silnik, predzej sprzedam go na czescija mam prawie cały silnik w częściach wystawiam wszędzie i nić lipa mało kto zainteresowany za dobrą cenę to ja to wezmę i poczekam
- cbrstreet
- Staly Bywalec

BACA pisze:no ja tez taki kupilem, ale jak przyszedł kurier i zobaczylem to co bylo na palecie to myslalem ze sie przewroce, na zdjeciach silnik byl bez ryski dekle ok, a tu nie dosc co chyba 4 szpilki od kolektorow złamane to sie 2 dni meczylem zeby zrobic z tym porzadek, dekiel prawy pekniety, lewy zdarty praktycznie do zera, uchwyty do pluga w misce połamane i jeszcze pare rzeczy tam bylo, a za silnik dalem 2900zl, moze i byl po wypadku ale to chyba musial pociag po nim przejechac, jestem od momentu jak kupiłem SC33 tak cięty na oszustow ze masakra i juz nigdy nie kupie moto od osoby ktorej nie znam, jedynie dobre bylo ze silnik chodzil bez zarzutu
ja widziałem ten piec na oczy u gościa byłem 200km w jedną manie
-1--2--klama i guma haha