ale fakt w testach SHARP ma on 4 gwiazdki to musi to o czymś świadczyć moim zdaniem
ale fakt w testach SHARP ma on 4 gwiazdki to musi to o czymś świadczyć moim zdaniem
maciekosssss pisze:wiadome jak to z dziewczyną jest wybrała co jej najbardziej pasowało i nie miałem zbytnio nic do gadaniaale fakt w testach SHARP ma on 4 gwiazdki to musi to o czymś świadczyć moim zdaniem
bez urazy
mi się wydaje że w tej opcji liczy się bezpieczeństwo
a nie co jej się podoba i pasuje
i jeszcze nie możesz nic mówić to już jest
przesada
ziom żałosny jesteś
pozdro
ja bym się do tego nie przyznawał
elo
Niedawno właśnie kupiłem kask tej firmy.
prawie brzmi jak jakiś turbo proszek do prania i extra wysuszaniem bez prania
P ale na powaznie to nie trawie takich maerk jak NAXA LS2 NITRO czy jakies podobne nazwy wole uzywke markowa niz takie kaski w/w made in u zdzicha w szopie lol2 ;D bez urazy
MaciekM pisze:niektórzy poprostu nie rozumieją że kaski za 300-400 zł często skorupy mają z takiego samego tworzywa jak te za 1000zł. I jeśli chodzi o bezpieczeństwo są takie same.
roksc33 pisze:ls2= tiger tragedia. chlopie masz babe ktora kochasz i ona powierza ci swoje zycie a najwazniejsze co moze byc w ubraniu motocyklisty kupujesz z papieru. TRAGEDIA
nigdy w życiu nie kupe takiego kasku kobiecie czy innej osobie
tomekn pisze:MaciekM napisał/a:
niektórzy poprostu nie rozumieją że kaski za 300-400 zł często skorupy mają z takiego samego tworzywa jak te za 1000zł. I jeśli chodzi o bezpieczeństwo są takie same.
bez urazy ale tak zazwyczaj piszą ci co mają właśnie "dobry kask za 300zl", a skoro skorupy są te same to czemu mój nolan n94 waży jakieś 200-300 gramów mniej od takiego tańszego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości