Yogass pisze:by nie zakładać kolejnego tematu zapytam tutaj: czy jest sens wymieniać olej razem z filtrem na nowy jeśli znów ma być przez ponad tydzień temp. na minusie, a moto stoi na dworze pod daszkiem? Dziś z pomocą kumpla udało mi się w końcu odpalić SC33 po ponad 3 miechach stania akurat to jutro bym sobie na spokojnie wymienił. Znawca w tych tematach nie jestem, więc nie wiem czy olej nie straci swoich wartości przy ponownym staniu przy minusach ; s No i jak założyciel nadal myślę nad wlaniem tych 4l a nie 3,6 ; d wiadomo, ze XJ inny silnik, ale jak wlałem raz za dużo to potem ciekło spod uszczelki i trzeba było spuszczać heh xP
Gruby84 pisze:Witam panowie podlacze sie jesli mozna ... Mam pytanie zabieram sie za wymiane oleju i na ebayu znalazlem olej jak w temacie + filtr taniej niz w sklepach i serwisach moje pytanie to czy oplaca sie kupic z ebaya czy lepiej troszke przeplacic i miec pewnosc ze w bance jest 100% motula ? Dzieki pozdr
Wróć do Ogólne (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości