Moje przemyślenia są takie: Sezon będzie mega ciekawy ( Yamaha, Honda, Ducati i pewnie Suzuki ) pokażą co znaczy walka. Iannone jeśli nie będzie się wywalał może być czarnym koniem sezonu. Marquez musi wznieść się na wyżyny. Lorenzo mistrzowska forma i jeśli będzie miał takie równe tępo przez cały sezon nie ma sobie równych. Rossi miejmy nadzieje że nabierze pokory i włączy się w walkę. Stoner??????
Stoner tak szybko nie wystartuje, bo kompletnie nie ma formy fizycznej na wyścig. co innego dwa kółka zrobić, a co innego wyścig pełnym ogniem przejechać. Czytałem wywiad z nim i mówił, ze fizycznie nie jest gotowy na wyścig. Petruci przecież teraz pauzuje najprawdopodobniej dwa gp i nie zanosi się ,aby Stoner go zastąpił. chociaż chętnie bym go zobaczył, ciekaw jestem jaki by wynik osiągnął.
Stoner jeśli wróci to przygotowany na 100% i z konkurencyjnym motocyklem. Rossi w tym roku moim zdaniem nie ma żadnych szans bo po 1. Marquez się już nie wywraca, po 2 Lorenzo ma świetną formę po 3 ducati poprawiło motocykl i są konkurencyjni. Dla mnie kolejne wyścigi to zagadka ale licze na Marqueza
ktoś wie gdzie można za friko obejrzeć gp japoni? zawsze było na stronie polsatsport. cały sezon tam oglądałem, ale dzisiaj nie ma. i nie wiem czy wyścig jutro będzie.