lukasz302 pisze:Witam !! Może ktoś wie gdzie można kupić elementy silnikowe nowe do CBR 900 RR Sc33? Mam do roboty drugi bieg i chciałem się zapytac ile to może kosztować w serwisie.Ile moga kosztować części np .Koła żebate 2 biegu, uszczelki ale tylko te potrzebne do wymiany przy rozbiórce.Jeśli wiecie coś na ten temat to napiszczie bo się waham czy samemu robic czy dac specowi.??? A co myślicie o tej firmie www.motonuff.pl . Niby maja zrobić skrzynie za 500zł. Jaka moze być jakość takiego wykonania??? Ja niesiedze aż tak w silnikach wiec pytam się bardziej doświadczonych. Pozdrawiam
Tomek RR pisze:Kiedys musialem porywe sprzegla uszczenic na silikon gdy mialem awarie i chodzilo lepiej jak na uszczelce po zlozeniu bo lepszy byl docisk takiego precika co przechodzi przez silnik w sprzegle.A jezeli sie nie myle to w drugim moim silniku pod pokrywa alternatora tez mialem silikon także według mnie obejdzie sie bez kupowania uszczelek pod te pokrywy.Pozdrawiam i zycze powrotu do "zdrowia'' bo cieple dni juz sa
Wróć do Ogólne (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości