witam ja śmigałem na yoshimurce elegancko fajerek gadał na tan sezon założyłem microna na wolnych obrotach konktetny bas , na wysokich jeszce musze sprawdzic bo nie miałem jeszcze okazji ale czuje ze bedzie masakra:):)
Witam. Ja mam w Baldym kompletny układ wydechowy BOS'a (kolektory+tłumik). ja to bzyczy, to sami możecie posłuchać, choć nagrywane tel. i fonia raczej nikła. http://www.youtube.com/user/maciekrs :roll:
ja mam ochote skrócić i wybebeszyć mojego microna. Jest cichy i mnie CENZURA!
Pytanie jest takie. czy jak to zrobie to sie nic nie CENZURA. Czy wystarczy regulacja gaziorów i po sprawie?
A ja myślałem,ze znajdzie się ktos kto ma taki jak ja, ale widzę,ze jestem sam. Nie wiem czy to dobry wydech,ale taki juz poprostu był i nie narzekam; pRZELOTOWY CARBON WILEYCO. Na wolnych głosny bass, a na wysokich obrotach jak Formuła 1. Pięknie ryczy!
słuchaj kumpel miał w f3 takie cos ale to tylko okropnie sie darło basu tam nie było tylko duzo wrzasku. Jak on sie by sprawował w sc33 ciezko mi powiedziec ale mysle za podobnie.
Koncówka MICRONA bardzo ładnie sie spisywała w sc 33 bo taki posiada kolega w tym moto i jest przyjemnie jest i bas na wolnych i podczas jazdy ładnie grzmi.
właśnie założyłem RINO przelot karbonowy(podobno dedykowany) jak dla mnie rewelacja ,na wolnych przyjemny basik po5-6 tyś zadowalający ryk a jak schodzi z obrotów ... normalnie miodzio
Mam koncówke Microna z nierdzewki. Nie zamieniłbym na inny wydech. Dzwięk wypośrodkowany jezeli chodzi o dłuższe trasy a krótką przejazdzke na wysokich obrotach.