Przy zmianie na Akrapovica próbowaliście zakaładać dysze o wiekszej średnicy, albo podnosic iglice, co myslicie w tym temacie? Jakies doświadczenia? Ja aktualnie mam leovince i niewidze różnicy poza dzwiękiem. Teraz zminiam na Akrapovica i chce cos pokminic z gażnikami. Co myslicie ?
osobiscie mysle ze zalozenie przelotu bez sportowego filtra i wiekszych dysz nie ma najmniejszego sensu w moto z gaznikiem.we wtrysku mozna-kompik sie sam dostroi.
jesli zakladacie przelot prop. zestawy dysz DYNOJET -filtr K&N.mozecie wtedy liczyc na przyrost mocy-i brzmienie jaak powinno byc.
ale to tylko moje zdanie--moze sie myle
pozdro
Mam w swojej 954 wydech Devila (+filtr K&N) i brzmi zaje-fajnie. Sluchalem na stronce dzwieku tego tlumika i musze przyznac ze koles zrobil beznadziejne nagranie. W ogole nie oddaje rzeczywistego efektu. Jest duzo glosniejszy i bardziej agresywny :wink:
Tytus pisze:jak jest zly dzwiek devila to nagraj swoj pokaz daj na youtube a ja dam na stronke
Przy pierwszej lepszej okazji :wink: Niestety nie mam kamery, wiec moge nagrac jedynie na apracie Sony cyber-shoot, ale jak na cos co zostalo stworzone do pstrykania zdjec, to kreci filmy niezlej jakosci
Sc 33 99 rok tlumik arrow nieziemskie brzmienie lekko odkrecasz manete i slyszysz potezny donosny bas ktory slychac juz z daleka a jak ja odkrecisz mocno to poprostu nie mam slow by to opisac. yoshimury i akrapovice sa salbiutkie w porownaniu to tego wiem co mowie bo kumple maja i sami zachwycaja sie moim arrowem;)