[/quote]
ze z forum to zly??
myslisz ze jakby ktos wiedzial ze to mina to by nie napisal??
co do czerwonej to ladne malowanie, wersja USA ale nie ma fotek lewej strony...[/quote]
dzięki wielkie za odzew;)
Ja jestem na forum od wczoraj i nie wiem jakie panują tu relacje i ich zażyłość między forumowiczami

a wiadomo że jak w gre wchodzą pieniądze to różnie bywa z tym sentymentem, ale to akurat było napisane w formie żartu, domniemam wasz obiektywizm ;D
a co do fotek z lewej strony to już właściciel dosłał je na maila i powiem wam że wygląda w porządku. Wnioskując z fotek, moto nie leżało na żadnym boku, wygląda to aż za dobrze.
Z dodatkowych info mam zapewnienie o dobrym stanie, na temat opon i napędu, choć różnie można to interpretować bo na fotkach widać dosyć wyraźnie. Jest nawet zapewnienie że nie było latane na kole. Jeszcze moja osobista refleksja, moto wygląda na zadbane i sprawia wrażenie nie zmęczonego życiem, ktoś podziela moje wrażenie ? Proszę o komentarze

pozdrawiam
[ Dodano: Sob Mar 27, 2010 6:06 pm ]Dodaję fotkę lewego profilu:
Damianio czekam, na ocenę
Pozdro.
[ Dodano: Czw Kwi 01, 2010 10:19 pm ]siemanko ;D chciałbym wam podziękować za pomoc i jednocześnie pochwalić się ;P nowym moto. Zdecydowałem się na ten egzemplarz którego fotke wrzuciłem wyżej. Moto jest tak wymuskane że uwierzcie mi że chyba dawno musiałem nie widzieć równie zadbanego kilkuletniego motocykla, bo oniemiałem ;D hehehe wizualne rewelacja a technicznie póki co też ;D przegoniłem go ok 170km z przerwą na wizyte na cpn, krótka gadka i snickersa ;D także zbyt wiele nie ostygł. Moto sprawowało sie rewelacyjnie. Mam nadzieje że jutro z rana nie zastane go w wielkiej plamie oleju hehe. Póki co jestem mega zadowolony i aż boje się że nim latać bo najchetniej postawiłbym go na półkę ;D
pozdrawiam serdecznie i udanego sezonu ;D mój zaczal sie dzisaij

:D:D:DD:D:D:D:D Pozdro!