zna ktoś może jakiś sposób na sprawdzenie czy kontrolka rezerwy działa? kupiłem niedawno 929 i nie jestem pewny czy ta kontrolka działa, wiem że mogę jeździć i zobaczyć czy zadziała ale nie chciałbym sytuacji, że np braknie paliwa i będzie trzeba pchać moto, paliwo niby też można spuścić i zobaczyć ale też jest trochę zabawy z tym, więc może ktoś ma jakiś prosty sposób żeby to sprawdzić
jak ci sie nie chce spuszcacz paliwa to wezyk do zbiornika przez wlew i jedziesz z koksem ewentualnie w kolo domu mozesz jezdzic to nie bedzie wioch z pchaniem
[ Dodano: Nie Mar 20, 2011 7:35 pm ] jak ci sie nie chce spuszcacz paliwa to wezyk do zbiornika przez wlew i jedziesz z koksem ewentualnie w kolo domu mozesz jezdzic to nie bedzie wiochy z pchaniem
[ Dodano: Nie Mar 20, 2011 7:35 pm ] jak ci sie nie chce spuszcacz paliwa to wezyk do zbiornika przez wlew i jedziesz z koksem ewentualnie w kolo domu mozesz jezdzic to nie bedzie wiochy z pchaniem