po modyfikacja (jakich?). Moją leciałem 266 km/h ale po zatrzymaniu okazało się że nie ma powietrza w tylnym kole więc nie wiem czy to jest wiarygodny wynik.
Mam tylko sportowy filtr powietrza KN.(na razie
)
po modyfikacja (jakich?). Moją leciałem 266 km/h ale po zatrzymaniu okazało się że nie ma powietrza w tylnym kole więc nie wiem czy to jest wiarygodny wynik.
)
a tak powaznie to napewno cos kolo 270 ale jakis czas pozniej 250 i wiatr zbytnio nie pozwalal, wydaje mi sie ze w 929 mam o wiele mniejsze przeklamania niz kolega na r6 przy moim 230 u niego cos podzchodzilo pod 250!!!! ale powiem tyle ze ma on r6 torowa i wcale zbytnio nie odstaje odemnie choc tez nie ma drog na to zeby tak sprawdzic, a no i z tego co 2 kumpli obczajonych w cbr stwierdzilo ze moja jest mocniejsza od serii przez wydechy
276 na budziku osiągnięte dwa razy i więcej nie chciała
) do 265 bez stresowo dalej trzeba było chwilkę poczekać
57b max 283 i musiałem chamować
pozdro
RudiszRR pisze:Jesli widziales takie tematy to nie wiem po co zakladasz tematy, wole nie grzesyc kultura niz inteligencja....
Taki juz jestem ze denerwuje mnie lenistwo i brak chocby proby pomyslenia ze strony innych...
Wróć do Ogólne (CBR929RR SC44)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości