Witam wszystkich !!!
Od miesiaca zostalem posiadaczem BladegoSC 28 95rok , po malutkich modyfikacjiach , nowy lakier ( barwy repsol ), zmieniony tył , tylnia lampa diodowa , jestem mieszkancem wsi nieopodal Czestochowy , Mam 24 lata i zabawe z motocyklami zaczolem od 13 roku zycia , chyba jak wszyscy zaczynalem od motorynek , wsek , etz-ek , i czeskich jawek 350

, potem dosiadlem pierwszego japonca ktorym byl powypadkowy GPZ 550 z 86 roku , potem byla VFR 750 , ktora mam do tej pory

no i teraz jest blady

zdecydowalem sie na bladego ze wzgledu na jego duzą elastycznosc jak na motocykl z silnikiem w rzedzie no i ten agresywny wyglad

, + te barwy - zawsze marzylem o motocyklu w barwach REPSOL-a , bladym jezdze raczej turystycznie - chociasz zdaza mi sie n ieraz pojsc szybciej ze swiatel - zwlaszcza jak obok stoi koles w E30 i dudni basiorem , zdazyla sie tez proba jazdy na kole ale jakos sie boje , raz zaszybko sie zaczela unosic i trzeslem sie potem przez pol dnia

, nigdy niemialem zadnego wypadku na japoncach ( na jawie byly dwa ) , zobaczymy jak to bedzie dalej szlo z tym moim wymarzonym motocyklem

Pozdrawiam wszystkich ..