Przed napisaniem posta przywitaj się tutaj
Jak twoi koledzy sie tak nie zachowuja to lepiej sprawdz czyz nimi wszystko ok ....
Od 04.05.2008 jestem szczęśliwym posiadaczem SC 33 z 98roku, dotychczas dosiadałem MZ 250, GSX600F oraz ostatnio ZZR 600E, ale zawsze marzyłem żeby mieć Fireblade'a
No i marzenie się spełniło, mam nadzieje że nie będę żałował. Motocykl jest po szlifie ale niestety na idealny nie byłoby mnie stać
Podejrzewam że nie jeden wątek w dziale technicznym utworzę
Ale oby jak najmniej
Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie
), od maja stalem sie szczesliwym posiadaczem Blade'a kaliber 44, troche przytarty tu i tam ale i tak to pestka przy tak zajebistej maszynie!!
To moje trzecie moto w historii zaczynajac od czarnulki MZ etz150, poprzez blekitna xj600n do znakomitej sc44. Zawsze marzylem o takiej maszynie i wreszcie jest!!!
RudiszRR pisze:Eee tam Swintuchy od razu normalne zachowanieJak twoi koledzy sie tak nie zachowuja to lepiej sprawdz czyz nimi wszystko ok ....
A co do propozycji spotkania nad woda jestem za wiec zawijaj na poludnie jak bedzie ladna pogoda bo daleko nie masz a jak juz sie zapowiedzialasa to nie masz wyjscia
GRATULUJE
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości