Witam mam na imię Paweł. Jestem z Zawiercia do tej pory jeździłem prawie wszystkimi generacjami r1 ostatnio gix 1000 k8. Obecnie szukam sc57b lub sc59 w repsolu. Lewa
Jako nowy użytkownik chciałbym się wszystkim przedstawić. Jestem Darek, uwielbiam spędzać czas aktywnie, dużo podróżuję. Pozdrawiam Was bardzo serdecznie.
Całkiem niedawno się tutaj zarejestrowałem. Interesuję się ogólnie sportem, dużo ćwiczę na siłowni i świeżym powietrzu. Witam i pozdrawiam Was wszystkich gorąco!
Forum przeglądam już od jakiegoś czasu, dlatego postanowiłem się przywitać. Interesuję się muzyką i sportem. W wolnym chwilach uwielbiam spędzać czas aktywnie. Pozdrawiam i liczę na mile spędzony tutaj czas.
Witam Was wszystkim bardzo serdecznie. Jestem elektrykiem z wykształcenia i zawodu. Na forum trafiłam przypadkowo, ale myślę, że spędzę tutaj więcej czasu. Pozdrawiam.
Cześć Mam na imię Krzysiek, właśnie jestem w czasie poszukiwań swojej SC50. Mieszkam w Warszawie, dłubię w autach (Ford Probe Klub Polska ) a teraz przyszedł czas by wrócić do moto. Pozdrawiam.
Siema wszystkim z tej strony Patryk z Piaseczna jestem posiadaczem 929 sc44 od miesiąca i już pomogliście mi w kilku sprawach. Świetna strona świetni ludzie i wielka baza informacji. Będę do was zaglądał LWG pozdro