Mam taki problem... moto sprowadzone z włoch wersja EU... podobno licznik byl w km/h niestety teraz jest w milach... nie jest to licznik od wersji USA UK (przytrymujac przycisk B włącza sie licznik spalania, a przytrzymując przycisk A kasuje sie licznik kilometrow)... wie ktos moze jak zmienić?? Albo jak by ktos mial instrukcje obslugi do wersji EU tam tez powinno to byc rozpisane
W każdym liczniku (UK/EU) można zmienić jednostkę prędkościomierza (nie dotyczy się wskazania dystansu - tego się nie da zmienić). Jednostkę prędkościomierza zmienia się prawym (o ile się nie mylę) guziczkiem - krótkie naciśnięcie
Czytałem ale tam jest napisane w nawiasie (tylko wersje USA UK) próbowałem w ten sposób i nie daje rady nie zmienia się .... jak przytrzymam to się włącza licznik spalania... a jak sie przyciśnie to się nic nie dzieje
to jak Panowie, ma ktoś jakiś pomysł lub spotkał się kiedyś z takim problemem że nie szło zamienić z mil na km według tego co jest podane u nas na fireblade.pl w ciekawostkach, zeby pomoc koledze?
jak do tej pory nie moge sobie poradzic z tym licznikiem i nie mam pojecia co z nim jest juz przejrzalem wszystko co sie da i chyba cos nie tak jest z licznikiem... Byla wersja 954 ktore ma licznik w milach i nie da sie tego zmienic?? I jeszcze pytanko czy wersja UK ma licznik spalania??
nom niestety jedyna rzecz na która nie zwróciłem uwagi:/ nie słyszałem żeby była wersja w której nie da sie przełączyć na km ... a jak ja brałem to miała polowe żarówek popalonych dlatego zastanawia mnie czy jakiegoś zwarcia nie było i cos sie nie popsulo(ah ta cenzura;p) w liczniku....bo bite nie bylo
ma HISS... moze i jest od innego moto... ale czemu nie moge przełączyć z mil na km;>?? tylko nie zaczynajcie z tekstami ze nie umie przytrzymać jednego guziczka żeby się przełączyło... kumpel ma 954 i u niego się przełącza bez problemu
"Według mnie licznik jest od innego moto z wersji UK jeśli ma diodę H.I.S.S"
A Europejskie wersje nie miały diody H.I.S.S?? Ja mam Europejska i jest. Mam licznik w km/h chciałem zobaczyc czy da sie przejść na mile ale nie da sie więc może to wina licznika od wersji UK.....