kubahsb pisze:HAHAHHA POLECAM TO OBCZAIC ;D ;D ;D
szczupakq pisze:Przegiąłeś z tą ceną. 17tys to max za 954- takie jest moje zdanie.
lukaszcbr pisze:Kubahsb piepszysz takie bzdury w tym temacie ze patrzec sie nie chce na to. Jak chce to sobie kup ta ruine, a nie ludziom dupe zawracasz; albo zaloz temat ze zlomami 2009 i jako pierwsza propozycje pokaz swoj motocykl!!!!
Nie przesadzajcie już z tymi cenami. Fakt ciężko jest uszczelnić ładną 954 za 15tys ale za 17tys bez problemu kupujemy ładną sztukę w którą nie bd trzeba włożyć ani złotówki ! Chyba że jest ktoś napalony że musi mieć jak najszybciej motor to kupuje te po 18tys które od hu*a czasu są na allegro i czekają na taką osobę. Ja kupiłem swoją za 14 tys i nigdy nie była malowana, dodatkowo posiada przelotowy komin i amor skrętu. Jedynym mankamentem jaki posiada to parę zadrapań na baku a reszta igła.RudiszRR pisze:szczupakq pisze:Przegiąłeś z tą ceną. 17tys to max za 954- takie jest moje zdanie.
To zycze powodzenia w szukaniu moto. Za 17 to kupisz kupe w ktora bedzie trzeba CENZURA z poltora klocka. Fakt mozna kupic i za 15 954 ale chyba liczy sie stan do jazdy a nie to ze trzeba jeszcze drugie tyle w niego wlozyc przed wyjazdem gdziekolwiek. Wydaje mi sie ze teraz przy tym kursie i to co jest na rynku za 16500-17000 to min 18 trzeba dac zeby nie bac sie na tym jezdzic jesli chodzi o cale moto nie po szlifie.
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 4 gości