hehe. nie no kurcze musze znależc jakies opony konkretniejsze, na tor sie nie wybieram wiec starczy na te nasze wspaniałe polskie drogi
, byle sie dobrze zakretów trzymały
myslalem jeszcze o Bridgestone BT-016 albo BT-020???
hehe. nie no kurcze musze znależc jakies opony konkretniejsze, na tor sie nie wybieram wiec starczy na te nasze wspaniałe polskie drogi
, byle sie dobrze zakretów trzymały
myslalem jeszcze o Bridgestone BT-016 albo BT-020???
M3-100% na winkle -zakładam na ten sezon 4 komplet tych opon a co do Michelina nie mogę sie wypowiedziećM4NIEK pisze:Jeśli na ulicę to mocnego winklowania to Pilot Power albo M3.
polecam jak najbardziej.co prawda na torze nie latalem ale na winklach sie super trzymaja.w sumie do zakmniecia zostawalo jeszcze sporo bo jakis 1cm ale uslizgu nigdy nie mialem.na mokrym tez sie fajnie trzymaja,zeby sie uslizgnela na mokrym trzeba juz ostro ruszyc,a winkli po deszczu wiadomo ze sie nie trenuje;] kumpel na 954 tez zalozyl te same i byl zadowolony.no i jak dla mnie wyglad tez pierwsza klasa,mialem 160 chyba na tyle,nie pamietam i fajnie sie prezentuje
widac na zdjeciu zreszta
jak dla mnie super oponki
Nawet firma sie bridgestone sie przyznala ze nie udal im sie ten model i stara sie szybko wprowadzic jego nastepce.Wystarczy przejrzec byle jaki test zeby widziec ze to slabiak w gamie opon.
tak więc to nic o oponie nie świadczy
ale to pewnie moja nie opony wina
. W zyciu juz bridgestonów nie kupie. Pilot powery 2CT i pilot sporty mialem w F3 i zlego slowa nie moge powiedziec bardzo fajnie sie trzymaly i na nich pierwszy raz schodzilem do kolana i nawet mozna bylo trzec podnozkami:D Dosc szybko tyl zszedl (6000km bez palenia gumy) Obecnie jezdze tylko na torówkach. Dunlopy D209 gp racery zjeździłem i polecam, tak samo diablo supercorsa tez zajebista guma a na obecny sezon czekaja dunlopy d211 przód soft a tył medium zobaczymy jak sie bedą sprawować
orzech pisze:1cm to robiłem na oponach ze śmietnikatak więc to nic o oponie nie świadczy
O M3 nic nie mogę powiedzieć, ale na M1 fajnie mi się śmigało do czasu aż poleciałem do rowuale to pewnie moja nie opony wina
miałem je w cbr f4 i zamierzam założyć do 954 teraz.
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 12 gości