mechanik ma mi tylko powiedziec czy jest bezwypadkowy itd, no i czy przebieg moze sie zgadzac itd, a co mi sie pozniej zepsuje to moge miec pretensje co najwyzej do losu

losiak pisze:Kurcze, ja kupiłem 954 z przebiegiem 18 tysi i to z Włoch. Nawet gumy miala oryginalne. W papierach pierwszy właściciel z datą urodzenia 54 rok. Pozniej wiął jakiś 18 sto latek i glebnął (lekko porysowane owiewki, bak i zadupek oraz brak korka na lewej kierze oraz pekniety stelaż lusterka). Moto czyściutkie, kolektory jak nowe, spawy identyczne. Jeżdzi prosto, mechanik oglądał i uznał ze jest git...
Czyli albo faktycznie jest w tak dobrym stanie lub miało takiego dzwona ze wszystko wymienione.)
Kiedyś podlece do czikena i sie okaże czy miałem farta czy jestem saperem i mam minę
RudiszRR pisze:Kurcze pierwszy raz widze 954 z przebiegiem przekreconym do przodu
RudiszRR pisze:18 tys i oryginalne gumy ?
ha ha ha wlasciciel z data urodzenia 54r a moze mial pieciu synow i kazdy z nich testowal bryke
Wróć do Ogólne (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości