Jakich serwisow unikac? Gdzie oddac moto bez stresu? Gdzie jak traktuja klientow? W jakich serwisach zalatwiaja sprawy szybko i bezproblemowo? Gdzie kombinuja itp?
Jestem nowy na forum. Dlatego jesli temat byl juz w obiegu, dajcie znac gdzie znajde informacje.
Szukam autoryzowanego serwisu Hondy w Warszawie, ktory rozlicza sie bezposrednio z ubezpieczycielem likwidujacym szkode. W Honda Plaza mnie splawili, bo podobno rozliczaja sie tylko bezposrednio z wlascicielem. Moje wczesniejsze doswiadczenia z tym serwisem sa OK - poza tym, ze nie oddzwaniaja do klientow, ktorzy prosza o kontakt. Dali namiary na jakas blacharnie/lakiernie przy Parowcowej. A ja do wymiany mam tylko plastiki/migacze itp. W sieci znalazlem nieprzychylne opinie o MCS i za wyjatkiem jednego posta negatywne opinie na temat Honda Witolin.
Jakie macie doswiadczenia z autoryzowanymi serwisami Hondy?
SERWISY w Polsce/Warszawie - opinie
-
SFjump
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: CBR 1000RR
- Rok produkcji: 2008
SERWISY w Polsce/Warszawie - opinie
Ostatnio zmieniony 03 czerwca 2009, 16:09 przez SFjump, łącznie zmieniany 1 raz.
Go ahead! Make my day!
-
mibur
- Motocykl: sc50
- Rok produkcji: 2002
odradzam moto max
odradzam moto max w Chrzastowicach woj. Opolskie
moze i sam szf ma pojecie o motocyklach, ale pracownicy czysta porazka
CENZURA...ali wszystko co tylko mozna bylo zje...ac
1. przy wymianie opon -zle wsadzili dystans z przodu -klocki tarly po tarczy
2. przy wymianie uszczelniaczy-zle przykrecili lewa manetke, tak ze przy maxymalnym skrecie w w lewo gniotlo mi palce o bak !!!!!!!!kur........a!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.i dalej przy wymianie uszczelniaczy -amor skretu przykrecili tak ze drapal mi po stelazu czachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pierd....ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ku....rrr.......wwwaaaaaa!!!!!
4. przy zmianie tylniekj opony kolo tak przykrecili ze moj CENZURA robil dwa slady
5. gdy przyjechalo sie na umowiony termin-koles nas odsylal bo sie nie wyrabial!!!!
no jak tak mozna?????
to jest dobry temat -niech kazdy sie wypowie o warsztatach w swojej okolicy, ktore omijac wielkim lukiem a ktore sa ok
pozdro
moze i sam szf ma pojecie o motocyklach, ale pracownicy czysta porazka
CENZURA...ali wszystko co tylko mozna bylo zje...ac
1. przy wymianie opon -zle wsadzili dystans z przodu -klocki tarly po tarczy
2. przy wymianie uszczelniaczy-zle przykrecili lewa manetke, tak ze przy maxymalnym skrecie w w lewo gniotlo mi palce o bak !!!!!!!!kur........a!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.i dalej przy wymianie uszczelniaczy -amor skretu przykrecili tak ze drapal mi po stelazu czachy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ja pierd....ole!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ku....rrr.......wwwaaaaaa!!!!!
4. przy zmianie tylniekj opony kolo tak przykrecili ze moj CENZURA robil dwa slady
5. gdy przyjechalo sie na umowiony termin-koles nas odsylal bo sie nie wyrabial!!!!
no jak tak mozna?????
to jest dobry temat -niech kazdy sie wypowie o warsztatach w swojej okolicy, ktore omijac wielkim lukiem a ktore sa ok
pozdro
-
Piotrek
- Motocykl: Piechota
- Rok produkcji: 0
- szafa87
- Motocykl: Fajer...........storm;-D
- Rok produkcji: 1999
Chciałbym sie podłączyć pod temat
zna ktoś Jakiś dobry warsztat/serwis w okolicach wielkopolski poznań ew.bydgoszcz itp. chodzi o to ze zmieniłem wydech z farbycznego na spotrowy.
Ttrzeba dokonać synchronizacji gaźników i REGULACJI SKŁADU MIESZANKI i potrzeba do tego fachowca?
zna ktoś? robił to ktoś ? jak tak to gdzie ??
zna ktoś Jakiś dobry warsztat/serwis w okolicach wielkopolski poznań ew.bydgoszcz itp. chodzi o to ze zmieniłem wydech z farbycznego na spotrowy.
Ttrzeba dokonać synchronizacji gaźników i REGULACJI SKŁADU MIESZANKI i potrzeba do tego fachowca?
zna ktoś? robił to ktoś ? jak tak to gdzie ??
- orzech
- Motocykl: cbr 929
- Rok produkcji: 2000
Odświeżam temat 
W związku z tym, że nie wiem kiedy były robione zawory w mojej 929 przymierzam się oddać komuś mojego Fajerka do regulacji i tu mam pytanie do śląskiej ekipy:
Gdzie serwisujecie swoje motorki? które serwisy polecacie, a których unikać?
Dzięki za info, jak nie znajdę zaufanego serwisu to wsiądę na moto i pognam do Czikena
cóż koszt paliwa pewnie podwoi koszta ale za to będę wiedział komu powierzam moje maleństwo 
W związku z tym, że nie wiem kiedy były robione zawory w mojej 929 przymierzam się oddać komuś mojego Fajerka do regulacji i tu mam pytanie do śląskiej ekipy:
Gdzie serwisujecie swoje motorki? które serwisy polecacie, a których unikać?
Dzięki za info, jak nie znajdę zaufanego serwisu to wsiądę na moto i pognam do Czikena
-
fazeri
- Motocykl: !)))RR :)
- Rok produkcji: 2006
Siema, czy ktoś miał kiedyś doczynienia z : Honda Kawaler ->Katowice, Moto Fun
Gliwice, Sikora Moto - Centrum-> Bielsko Biała? Jak się sprawują serwisy u tych dealerów? Niestety będę zmuszony oddać mojego Fajera do naprawy powypadkowej (babka mi wymusiła) mam parę plastików do wymiany i zawieszenie przednie do korekty bo się lekko niestety skręciło