Czkiena nie znam osobiście, ale wielki plus dla niego za to że odpowiedział mi na pytanie odnośnie zębatek serwomotoru w 929 mimo iż napisałem 45minut po północy akurat zauważyłem która jest godzina jak nacisnąłem wyślij pozdro Cziken...
Cziken a daleko jest do Ciebie od Łęcznej???? bo ja mam rodzinke własnie w tej miejscowości i jakby cos to może bede kombinował kiedy nocleg jakbym miał się do Ciebie wybrać na jakiś przeglądzik???Ale oczywiście ugadałbym się wcześniej heh . U mnie w okolicy to sa pseudo mechanicy to tacy którzy pewnie się ucza dopiero na czyiś sprzętach . I wątrpie żeby któryś miał taką wiedze jak Cziken. Pozdrawiam
-Akrapović carbon
-K&N Air filter
- kierunkowskazy LED
cziken szkoda ze u ciebie w tym garazu nie ma jakiegos baru bo czlowiek siedzi i patrzy jakie ty cuda robisz tymi rekoma w swoim magicznym garazu....a tu jesc sie chce...moze ja wynajme od tego sasiada (co zrobilem mu kupe w styczniu pod drzwiami) garazyk i zaloze jakis mini zajazd bo u ciebie wiecej ludzi jest niz w tej chacie BIDA...HEHE pozdro
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
cziken929, do Łecznej od Ciebie jest dokładnie 50 km więc naprawdę nie daleko. W sumie nawet jakbym miał dalej, też bym przyjechał...lukasz302, dawaj do Łęcznej, stamtąd pochodzę. Spotkamy się wypijemy coś, pojeździmy po jeziorach, a i ten przerywacz nieszczęsny Ci naprawię/założę....
Rafalec Dzięki za zaproszenie jak bede kiedyś u rodzinki czy bede się wybierał to napisze do Ciebie a przerywacz sobie zrobiłem już śmiga wszystko ładniutko :D . Pozdrawiam
-Akrapović carbon
-K&N Air filter
- kierunkowskazy LED
ale maja dobra pizze na telefon ktora mozna skonsumowac u niego w garazu :twisted: jeszcze chlop sie najje bo widzialem to marne te obiady dostaje od kobity
goOly19 co ty gadasz marzenka robi mu pyszne obiadki i przynosi go garazyku...powiedz ktora kobieta jest taka jak ona ze nie dosc ze zrobi to jeszcze przyniesie....hehh
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
To i ja dorzucę trzy grosze. Cziken oprócz serwisu to jeszcze najlepszy wysyłkowy sklep motocyklowy Ceny naprawdę godne, miła i szybka obsługa, a do tego fachowa porada Ja już wiem gdzie będę kupował, a Ty Pozdro dla Czikena