ubezpieczenie AC
- Mor
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Honda CBR 1000RR SC59
- Rok produkcji: 0
Z nawiązką to niekoniecznie. Jakbym policzył od czasu 1-wszej ZX9R do dzisiaj, to by ładna sumka wyszła. A ostatnimi czasy 2 sprzęty - mój i żony. Nawet jakby buchnęli, to i tak nie będę w plecy. A że za auta też nie płacę, to już w ogóle oszczędności kupa. Pozostaje nadzieja, że zapas szczęścia jeszcze mam, bo z 7 żyć to już część wykorzystałem niestety 
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
mnie tak jakoś spokojniej na sercu i duszy wiedząc, że mam AC
Raz już się konkretnie przydało i póki mam taki drogi motocykl to na pewno będę kontynuować.

dziwie Ci sie, bo przy tym sprzęcie każda nawet najmniejsza buba będzie słono kosztowała, a jeszcze nie wszystkie tajle można dostać z używki i za grosze :? A mając AC odstawiasz sprzęta do ASO i niczym się nie przejmujeszJuż wiem, czmu nigdy nie kupowałem moto na kredyt... Ceny za AC są takie fajne.
Franek mój to jest to, kocham go!
-
accordaccordacc
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC77
- Rok produkcji: 2018
- Samochód: Honda Accord 2013
-
tomo21kawa
- Motocykl: HONDA 954 poraz drugi
- Rok produkcji: 2003
- sisi1623
- Motocykl: CBR 1000rr kosa z USA
- Rok produkcji: 2005
sisi
witajcie koledzy. ja mieszkam w irlandi i moto mam tu wiec ubezpieczylem sobie motocykl w warcie. nie mam zadnych znizek, to jest pierwszy moj pojazd ktory zostal zarejestrowany na mnie. mam 23 lata prawko od 5 lat sc 57 bryczke posiadam i oplaty jakie ponioslem w styczniu tego roku na to moto to:
1 ubezpieczenie OC - 314 zl
2. ubezpieczenie AC (od wypadku)- 7000zl
3. ubezpiecznie AC (od kradziezy)- 2000zl
4. zielona karta - 100zl
z tego co pamietam to stawka jaka musisz zalpacisz jest uzalezniona od wieku kierowcy, ilosci znizek, dlugosci posiadania prawa jazdy, roku motocykla, a co do bezpieczenia AC to dochodzi jeszcze 18% wartosci pojazdu....jesli sie myle to przepraszam ale tak mi powiedzieli. narka
1 ubezpieczenie OC - 314 zl
2. ubezpieczenie AC (od wypadku)- 7000zl
3. ubezpiecznie AC (od kradziezy)- 2000zl
4. zielona karta - 100zl
z tego co pamietam to stawka jaka musisz zalpacisz jest uzalezniona od wieku kierowcy, ilosci znizek, dlugosci posiadania prawa jazdy, roku motocykla, a co do bezpieczenia AC to dochodzi jeszcze 18% wartosci pojazdu....jesli sie myle to przepraszam ale tak mi powiedzieli. narka
"POLICJA "stoj bo strzelam .......... ze sprzegla hehe
-
accordaccordacc
- Motocykl: Honda CBR1000RR SC77
- Rok produkcji: 2018
- Samochód: Honda Accord 2013
- beti
- GIRL

- Motocykl: FRANEK
nie zakładałeś już podobnego tematu ?
Mi robili troche ceregieli w sensie, że zwlekali ile mogli, co chwilę domagali się jakiegoś kolejnego papierka, to z policji znowu coś, to znów badania krwi itp. ale w sumie nie próbowali się wywinąć od wypłaty, tylko długo to trwało :?
No i jeszcze jeden psikus mi zrobili.... nie pozwolili zostawić moto po wypadku, wzięli i sprzedali jakiemuś handlarzowi za grosiki :evil:
No i jeszcze jeden psikus mi zrobili.... nie pozwolili zostawić moto po wypadku, wzięli i sprzedali jakiemuś handlarzowi za grosiki :evil:
Franek mój to jest to, kocham go!
-
szubert_1
- Motocykl: CBR 954
- ChrisCBR1000
- Motocykl: