slamann pisze:pit pisze:Kolego tu masz ten test i tak jak się wydaje na filmikuuwierz mi nie jest taki hop siup...
Kolego akurat jestem niedoszłym oficerem WP i wiem jak to wszystko wygląda. Faktem jest że im wyższa półka tym wyższe wymagania, a ten test to myślałem, że do liceum policyjnego jest? Pamiętam że jak zdawałem egzaminy wojskowe to na basenie był taki rzut, że 3 od razu poszło na dno. Nie wiem może myśleli że jakoś dopłyną

Przyszli też kulturyści olbrzymy i tak na wszystkich z pogardą patrzeli, bo co to za cienias jak ma 170cm i 65kg wagi. Po 2 dniach odpadło 3/4 chętnych w tym prawie wszyscy napompowani, a do końca jeszcze 3 dni.
Ja miałem pecha i zdałem wszystko

Na koniec małe ostrzeżenie: Armia tak łatwo nie chce się pozbyć swojego mięsa.... 5 razy odrzucano moje prośby o rezygnację. Może dopiero moja niesubordynacja trochę pomogła.
I jeszcze jedno pamiętam chłopaka któremu ujawniły się w trakcie służby problemy z sercem na izbie przeleżał 6 miesięcy chociaż nie był obłożnie chory. Po wyjściu wyglądał jak Rumcajs...

Pozdrawiam wszystkich mundurowych.