scitec2 pisze:a czy wedlug Ciebie rama w tym suzuki byla malowana?
scitec2 pisze:zresztą nie ważne, nie ma się kto odwagi przyznać to trudno:) pozdro
[ Dodano: Czw Mar 14, 2013 8:11 am ]
A temat draże po to bo jestem ciekaw czy Ty mając moto które miało poprawiane spaw byś oznajmił w ogloszeniu ze byl poprawiany spaw i obnizyl cene o pare tysiaków:) pewnie szukalbys tak samo jelenia ktory Ci to wezmie bo sie nie skapł...
roksc33 pisze:scitec2 pisze:zresztą nie ważne, nie ma się kto odwagi przyznać to trudno:) pozdro
[ Dodano: Czw Mar 14, 2013 8:11 am ]
A temat draże po to bo jestem ciekaw czy Ty mając moto które miało poprawiane spaw byś oznajmił w ogloszeniu ze byl poprawiany spaw i obnizyl cene o pare tysiaków:) pewnie szukalbys tak samo jelenia ktory Ci to wezmie bo sie nie skapł...
dobre spostrzezenie. prawdopodobnie bym udawal ze o tym nie wiedzialem...
http://moto.allegro.pl/motocykl-honda-i3101151112.html
scitec2 pisze: [...]
Jak to znajomy mówi masz miękkie Serce miej Twarda Dupe![]()
A za uczciwym tez nie warto być, bo jeśli każdy wypisze np. na lewej owiewce mam otarcie 1cm, 3sztuki rys po 1,5cm, na prawej 4rysy po 5cm, tu pękniecie tam ku...to to odstraszy się każdego i nikt nie przyjedzie obejrzeć bo w swojej łepetynie bezie tworzył mega wyobrażenia jak ten moto jest zniszczony:)
[...]
Wróć do Ku przestrodze, wypadki, oszuści
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości