a co do mojej opony nieszczęsnej czemu ma strzelić skoro jest tylko nacięta nie na wylot? przecież ona ma stalowy oplot nacięcie na krawędzi gdzie ja i tak nie zamykam przodu więc po tym nacięciu nawet się nie jeździ, co innego jakby byla na wylot przecieta to juz odpada,
nie wiem wszyscy gadają tak samo z tylnymi dziurawymi oponami żeby nie jeździć ja zjeździłem już ze 4 czy 5 opon i każda była z łatką albo kołkiem i za każdym razem było git, tak samo w aucie jak masz dziurkę to też nie wyrzucasz opony,
kumpel wulkanizator też mowi że jeżeli już po dziurce w oponie prędzej zacznie upuszczać powietrza jak rozerwie stalowy oplot i opona się rozerwie podczas jazdy, ale jak wiadomo i nowe opony często są wadliwe i potrafia strzelić bez żadnych dziurek itd
ja osobiscie założę czy będę jeździł nie wiem po ostatnich przygodach toczę z żonką małą wojnę o moto ale co nie zmienia faktu że koleś poleciał totalnie w ch,u.uja bo na aukcji napisał że nowa ale sporo opuścił poza allegro więc wziąłem za pobraniem pisaliśmy maile niby spoko ziomek motocyklista i co i jak napisałem że jest nacięta po prostu zwykły ch,u,uj nie motocyklista sprzedał pewnie dlatego że właśnie nacięta i teraz już się nie odzywa a tak zawsze odpisywał na maile porażka
a tutaj link do aukcji
jego nick to JETBOY85 więc też należy uważać w aukcji napisal że ma jakieś slady po transporcie a nie kur.. nacięcia
http://allegro.pl/show_item.php?item=2305410176