Załóżenie całego tylniego zadupka z 929 do 900rr
- Martin.B.M.
- https://www.facebook.com/wroclaw.meble.kuchenne/
- Motocykl: Komar
- Rok produkcji: 0
- Pająk
- Motocykl: CBR 1100 XX
- Rok produkcji: 97
-
cbr900snd
- Motocykl: fajerek:)
- Rok produkcji: 1999
Panowie a czy jakis stelaz podchodzi do Sc 28 z jakiegos innego moto bezposrednio? Kiedys ktos mi mowil ze z jakiegos zx-a podchodzi, ze nie trzeba kombinowac ?
[ Dodano: Nie Lut 26, 2012 4:05 pm ]
Witam Panowie. Temat troche ucichl? A ja nadal mam dylemat jaki plastik wrzucic na tyl? Pomozcie
I drugie pytanie. Znalazlem gdzies kiedys takie zdjecie. Plastik jest od R6 06 chyba i jak myslicie? Stelaz caly zostal od sc 28?
[ Dodano: Nie Lut 26, 2012 4:05 pm ]
Witam Panowie. Temat troche ucichl? A ja nadal mam dylemat jaki plastik wrzucic na tyl? Pomozcie
I drugie pytanie. Znalazlem gdzies kiedys takie zdjecie. Plastik jest od R6 06 chyba i jak myslicie? Stelaz caly zostal od sc 28?
-
kalas
- Motocykl: brak
- Rok produkcji: 0
stelaż stary trzeba ciąć , giąć inaczej nie podpasujesz zadupka od innego moto. Ja w swoim poprzednim poszedłem trochę inną drogą . Kupiłam cały stelaż z oryginalnymi owiewkami z R1 04/06 i tak trzeba było przespawać uszy w ramie . O kosztach takiego zabiegu nawet nie wspomnę. Z tego co widać na focie stelaż jest oryginał . Też tak miałem i powiem , że jak nie spasujesz wszystkiego dokładnie , nie zgrasz tego do kupy zaraz Ci się wszystko połamie. Zasługa gumowania oraz naszych dziurawych dróg.