Mam takie małe pytanko, nie pytam o to by się pochwalić czy coś tylko zastanawia mnie to... Mam sc hmm silnik sc 28 natomiast budę z ramą sc 33. Koło przednie 17cali, mam totalnego mixa. Silnik jak wiem jest najsłabsza wersja ma te 128 koni chyba, natomiast zastanawia mnie to ponieważ parę razy przy jakiś małym ściganiu mój Franek na 2gim biegu ma odcinkę przy 200-210 km/h czy one tak idą? wie ktoś może jak jest w waszych? poza wymiana oleju i płynu chłodniczego w silniku nie robiłem nic ponieważ serwis nie zalecał bo wszystko było ok, z tego co mi mówili licznik po zmianie koła przedniego zaniża prędkość lecz ja mam wersje gdzie linka idzie z zębatki a nie z koła. Moto jest w Włoch i słyszałem ze tam makaroniarze mieli jakaś wersie mocniejsza. Napęd wydaje się seryjny, nie jeździłem inny firebladem by porównać je dlatego pytam bo mnie to zastanawia. Nie wiem jaki jest v max ponieważ dalej mnie przeraża to moto na pewno 250-260 z raz leciałem ale to nie był jeszcze koniec może kiedyś uda mi się i odwarze się go sprawdzić
Proszę zrozumieć moje pytanie a nie odrazu....
Ps. Moja waga jakies 70kg
[ Dodano: Sob Kwi 23, 2011 4:03 pm ]Tankuje zwykłe paliwo 95, Filtr powietrza nie jest nowy szykuje się do wymiany...