hehe kolor jak mój byl widze

ja swojego zgruzowalem i teraz tez naked z klatka jest. Kupilem kiere mx i wiezyczki ale nie wiem czy bede zakladal teraz czy na next sezon. Poka cos tam wymodzil jeszcze . Jak CENZURA sie forum przez moje zdj to sorry usuncie,na moim odgladzie jest ok ; o
PS, przewody sobie wrzuc pod bak przy tej poprzeczce co ta czarna przegroda plastikowa jest. Ja tak zrobilem, aby skrzynke z bezp na wierzchu mam przy chlodnicy. prulem wiazke i chcialem poprzerabiac wywalic pod zadupek wszystkie przekazniki itd,ale przenioslem jeden i mi sie odechcialo taka platanina

licznik jak Ci nie potrzebny to pier..l to. Ja zalozylem koso i obroty czyta normalnie z moto, predkosc na manesy na zebatce i czujnik. w rocznikach przed 98 dalo rade zrobic do oryginalnego czujnika predkosci, ale w 98-99 chyba jest jakis inny bo nie bardzo sie da to pomodzic zeby wskazywal. klatki sa gotowe na olx/allegro uzywki. Mam w PL pizze i lancuch w dobrym stanie bo kupilem jakies malo uzywane ale nie zalozylem wkoncu, 12 o clock bara tez mam, ale jakis szczerze mowiac chyba lekko krzywy bo probowalem zalozyc ale cos mi nie gralo.