Tłumik sam robił, jest to prostokątna puszka w połowie wypełniona materiałem wygłuszającym od którego odbijają się spaliny i wylatują tą boczna rurą . Z V4 dźwięk jest nieziemski.
Ja moge wstawic ci zadupek od 929 do sc 33 za 500zl
Mam tig itp.zadupek musialbys zalatwic i przyprowadzic moto na warsztat na 2 tygodnie
W grudniu mam troche wolnego- moge cie wcisnac w kolejke..
witam serdecznie baaardzo fajny temacik tu rozwijacie bo i ja tej zimy przerabiam mojego fajerka:D
no zgadzam sie ze dupa w sc33 to porazka dlatego tez coz innego moglbym przerabiac:D
dzis oddalem stelaz do pospawania pierwsze przymiarki nowej dupki juz byly wyglada swietnie ale dopiero jak wszystko pomaluje i spasuje to bedzie efekt:D
[ Dodano: Nie Lis 14, 2010 10:32 am ] mój kumpel ma zadupek od k1,nic nie trzeba spawać nawet siedzenia zostały i zamek od cbr,jak chcesz porobie fotki i Ci zapodam.
siemka...stelaz musialem poprzerabiac tak ze ucialem go zaraz za siedzeniem kierowcy bo chce zeby zostalo oryginalne siedzenie...odciete profile obrobilem katowka i dalem do spawania..scialem je pod skosem zeby sterczaly w gore..za spawanie gosc krzyknal 80zl...i jeszcze raz bede musial mu ten stelazyk podrzucic bo chce dospawac od dolu po przekatne profil dla wzmocnienia gory(a poza tym fajnie wyglada)...zadupek juz przymierzylem i siedzi super...ale roboty jeszcze przy tym bede mial mnostwo..no ale coz cala zima przede mna wiec nie ma cisnienia