a tak na szybko to odpal go zimnego i zobaczy czy wszystkie kolektory robią się ciepłe jednakowo szybko , możesz też zamienić cewki miejscami i sprawdzić czy na inne cylindry nie będzie palił ...
bladyninja88 pisze:Siemanko Wojtek, jak tam kupiłeś już jakiś sprzęt Ja przymierzam się do przebudowy Bladego Najbardziej podchodziło by mi zawieszenie Ohlins z Aprilli RSV 1000 po 2004 al cieżko je dostać. Jak na razie polakierowałem w sc33 proszkowo felgi na ciemny grafit , ogarnałem gaźniki oraz wymieniłem olej z filtrem. Przypasował mi ten sprzęt. 12-tka stoi i się kurzy a blady wozi moją dupę po Wrocławiuzamówiłem dzisiaj nowe świece i mam nadzieję że wymiana pomoże. Jeżdżę na krótkich odcinkach i wydaje mi się że to mogło je załatwić.
miał być Gixior, ale nie było akurat w przyzwoitym stanie i kupiłem R1 RN09
No to cieszę się, że maszyna trafiła w dobre ręce, a nie na zmarnowanie
3mam kciuki za ogarnięcie tego problemu
co prawda stare kable były już gdzieniegdzie popękane ale to raczaj nie one dawały taki objaw. Wkręciłem stare świece a tym nowym zrobiłem zdjęcia. Mają przejechane jakieś 10km plus 40 min 25 min pracy na jałowym. Wyglądają tak jak by na wszystkich cylindrach była za uboga mieszanka ale sami ocencie. Ręce mi opadają dzoniłem dzisiaj do seriwsu i gość powiedział mi że najszybciej będzie miał czas aby zajrzeć do gaxników za 3 tygodnie. Masakra. Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł? Wszystkie połączenia elektryczne też wyczyściełem. Wróć do Usterki/awarie (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości