i wali ogniem ... powoli koncza mi sie pomysly .. zastanawiam sie czy nie sa inne walki bo w manualu dopatrzylem sie pewnej informacji odnosnie ustawienia krzywek w stopniach inne wartosci na californie - w takim razie jezeli ja mam z austri byl system oczyszczania spalin to tez to jest wersja na californie ? jezeli tak to znaczy ze walki tez mam inne ... a co z modulem czy bedzie jakis inny ?? skoro beda inne czasy otwarcia i zamkniecia zaworow ? Please help bo fire musi CENZURA a nie jezdzic jak 600 .. ps hamownia byla wyszlo 118 km 90 kw ... ksiazkowo z papierow z austri hehe porazka
moich kilku kumpli posiada kilka kompletow walkow wiec bede rozbieral niedlugo i zobaczmy co to jest
balem sie troche o ten modul zaplnowy ale skoro piszesz dosc konkretnie wiec jest szansa ze moj jest oki
musisz je zdjąć z gaźnika żeby to zobaczyć, ogólnie ciekawa historia tych gaźników co kupiłem bo są w super stanie, jest wstawiony komplet nowych dynojetów pewnie w celu zwiększenia mocy którą tracił poprzez króćce ssące
jak coś mogę podesłeć ich zdjęcia
wymienilem waleczki na inne i sprze oddycha pelna moca ..
ciekawe po czym poznac ze jest slabszy silnik skoro w dokumentach jest 128 km a byly opcje 50km lub 98 km wg katalogu , ma ktos wiedze na ten temat ?
Wróć do Usterki/awarie (CBR900RR SC33)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości