ludziska prosze Was pomozcie mi bo normalnie wyjde z siebie. CENZURA mnie juz strzela taka, ze zaczynam miec ochote sprzedac 929...
nie wiem co sie jej teraz CENZURA, ale jakis czas temu mialem problem z wentylatorem (zalaczal sie przy 106*C). wyjalem czujnik z chlodnicy, przeczyscilem styki i zaczal dzialac od 103*C. DO CZASU. bo teraz do CENZURA wafla znowu zaczal sie zalaczac przy 106*C ale to jeszcze nic! najlepsze w tym wszystkim jest to, ze jak wlacze dlugie swiatla (obojetnie czy przy wlaczanym silniku, czy przy wylaczanym) to temp. OD RAZU SKACZE O KILKA (lub kilkanascie) stopni!!!! TYLKO przy wlaczanych dlugich swiatlach!! podczas jazdy na dlugich potrafi dojsc do 122*C i zaczyna migac czerwona dioda (jak wylacze dlugie to automatycznie spada do 108-109*C). zeby nie bylo, to problem pojawil sie z dnia na dzien..
nie wiem co myslec, ale stawiam na elektryke - intuicja mi to podpowiada. tyle tylko czy mam racje?
jesli ktos mial podobny problem, lub podejrzewa o co moze chodzic to bardzo prosze o pomoc, bo ja juz trace nerwy... albo moze jest tu na forum jakis dobry elektryk z warszawy lub okolic, chetny pomóc (oczywiście za $$) ?
pozdrawiam
ps. sory za składnie, ale z nerwów caly sie trzese