Musze przemyslec... ale malowanie miodzio plus te fotele. Normalnie kozaczek
- pożądek - stoi 126p. z pierwszych lat produkcji, a obok CBR na stojaku. Wszystko przykryte pokrowcami. Zdejmuje pokrowiec, a tu wyczyszczona do granic możliwości lśniąca lala. Tak żeby Ci uzmysłowić, miałem SC57B 2007r. przez ostatnie 2 lata, w tym 2 wypadki sam wszystko robiłem i składałem- powiem tyle, wiem w którym miejscu jaka śrubka ma być wkręcona i gdzie jaka spinka ma siedzieć (i nie to że bym się chwalił- poprostu poznałem bo miałem). Jak by wystawił ją 3k drożej i tak bym kupił, cała w oryginale tylko brak naklejek na wahaczu (dziwna sprawa ale tak kupił z Włoch)chyba je uzupełnie z czasem. Nawet nie potrafie Ci opisać mojego banana na gębie jak schodzę do garażu
. Sorry że podkupiłem ale takie okazje to rzadko się trafiają. Cierpliwości znajdziesz i Ty.Pozdrawiam.
Co do tych naklejek to mały mankament ktory można szybko zlikwidować
a co do ceny to można wiedzieć za ile ją wziąłeś ??

obserwuje allegro 2 razy dziennie. A sa widocznie szybsi ode mnie. Zalamales mnie kolego bo sam wiesz jak jest ciezko i cena byla dla mnie idealna. Mimo to ciesze sie Twoim szczesciem !!! Mysle zeby pojechac nad morze zobaczyc ta w malowaniu repsol za 22500. Moze lukniesz aukcjie i mi doradzisz co o tym myslisz. Wkurze sie jak pojade 300 KM a to bedzie szrot w chinskich owiewkach. Pokazywalem zonie co mi napisales ... zrobilo jej sie szkoda mnie heheh. Dbaj o sprzet. Zycze bezpiecznego sezonu i bezawaryjnej jazdy. Pozdrawiam
idoido pisze:Kolego nie masz pojecia jak bardzo zlamales mi serce. Szukam dlugo od listopada takiego stanu , juz nie wspomne ze polowalem na te malowanie. Sezon tuz tuz a ja ciagle ogladam jakies szroty. Jeszcze motyw byl taki ze w dzien w korym kupiles wracalem z lotniska przez zyrardow. patrze dzien wczesniej w nocy , pojawilo sie ogloszenie. Z racji tego ze byla 23 napisalem sms ... zero odezwu. Rano dzwonie a sprzedajacy ze wlasnie jest z Toba i sprzedanaobserwuje allegro 2 razy dziennie. A sa widocznie szybsi ode mnie. Zalamales mnie kolego bo sam wiesz jak jest ciezko i cena byla dla mnie idealna. Mimo to ciesze sie Twoim szczesciem !!! Mysle zeby pojechac nad morze zobaczyc ta w malowaniu repsol za 22500. Moze lukniesz aukcjie i mi doradzisz co o tym myslisz. Wkurze sie jak pojade 300 KM a to bedzie szrot w chinskich owiewkach. Pokazywalem zonie co mi napisales ... zrobilo jej sie szkoda mnie heheh. Dbaj o sprzet. Zycze bezpiecznego sezonu i bezawaryjnej jazdy. Pozdrawiam
co prawda już będzie drożej bo sezon będzie ale tak to bywa. Ja też szukałem dłużej od Cb bo we wrześniu sprzedałem F3 i odrazu rozglądałem sie za sc57b i tez nic nie mogłem trafić. Obejrzałem 4 sztuki w tym malowaniu co podkupił Ci kolega bo ja chciałem tylko w tym i tez za kazdym razem przez tel super moto a przy oględzinach szrot. Tez śledziłem allegro no stop aż pewnego dnia wracam z pracy a tu świeże ogłoszenie
wstałem rano zadzwoniłem 50 km ode mnie więc blisko miałem i pojechałem od razu z kolega obejrzeć i miałem to samo co kolega marekkb1. Hanie kupiłem od drugiego właściciela który bardzo mało nią jeździł koleś 46 lat adwokat więc podejrzewam że ją nie katował itd więc pewnie stąd ten fajny stan
z niedużym przebiegiem w bardzo fajnym stanie zadbana itd
ciesze się nią już rok i troszkę bo kupiłem 8 marca
więc cierpliwość popłaca i Ty pewnie trafisz coś fajnego co prawda więcej szrotów niż fajnych maszyn ale trafiją się jeszcze ładne sztuki
co do tego respola cena kosmiczna no ale jak masz kase jedz oglądać może warto

Nie musze jezdzic i tracic pieniadzy czasu i nerwow...
3majcie sie
Wróć do Ogólne (CBR1000RR SC57)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości