Zawadka929 pisze:cziken929 pisze:Domel piszesz o postawieniu na koło, czy przypadkowym oderwaniu się koła na skutek lekkiego wzniesienia etc. Bo jeśli stawiasz na koło mając 3 i robisz to z gazu na tych przełożeniach to z pewnością ktoś Ci coś dosypuje do posiłków. Zwróć na to uwagę
Domel, chyba bez poparcia tych słów filmem z go pro nie dasz rady przekonać chłopaków
serio chlopaki nie zalezy mi na zaimponowaniu wam czy innym lansie.nie mam 12 lat zeby opowiadac bajki i mysle ze mogloby byc nagrane to gdzies na kamerze chociaz gopro zakupilem stosunkowo niedawno i zostaje mi tylk aparat.Ale wierzcie mi 929 seryjna procz przelotu+K&N+1zab z tylu wiecej i idzie na gume z gazu na 3 biegu.
Cziken wiesz mi ze wprawa potrafi zdzialac wieele.
Z ciekawostek dodoam ze probowalem wyrwac moja z 4 biegu z gazu ale malo sie nie posralem z wysilku jak zaczalem szrpac.
Na szczescie mam kilka osob za swiakow ktore potwierdza ze 929 da sie latac na 3 z gazu.
Jesli ktos chcialby sie zalozyc to przy dobrej pogodzie przed wiosna moglbym nagrac krotki filmik.Narazie musicie mi wierzyc na slowo