Przepraszam, że tyle ich wypisałem, ale stwierdziłem, że nie ma sensu zaczynać kilku postów. Proszę o wypowiedzi co sądzicie po zdjęciach (może ktoś zna akurat któryś sprzęt)
Z góry dzięki:)
Witam wszystkich , tak samo jak inni w temacie ma pytanie czy ktoś byc moze byl juz ogladac i przejechac sie na tym egzemplarzu i moze powiedziec cos o nim. jesli tak bede wdzieczny .link do ogloszenia.
motocykl wygląda na kompletny i fabryczny ale tak zazwyczaj jest na zdjeciach. Jedyne co mi się rzuciło w oczy to wrażenie krzywego wydechu oraz nieorginalny napęd.
Znałem gościa co ostro gumował, i dawał w palnik a napęd wymienił dopiero po 20tyś przebirgu. Tu masz 16 a już jest wymieniony. Wniosek: albo max pałowany albo przekręcony przebieg. Nic innego ze zdjęć nie widać.
Dzieki za odpowiedz. generalnie rozmawialem z wlascicielem i naped mial byc wymieniany jakos 2-3 tygodnie temu, wiem ze troche za szybko. Z drugiej strony zagadza sie na sprawdzenie w serwisie Hondy bo twierdzi ze jest pewny sprzętu, myslicie ze ocenią realnosc przebiegu wmiare dokladnie no i bezwypadkowosc? Opony ponoc tez razem z napedem byly wymieniane.