Powiedzicie mi proszę czy to malowanie jest oryginał? Mam na mysli boczne owiewki, na fireblade.pl nie ma napisu fireblade jest tylko "Cbr" ale sporo przejrzałem ogłoszeń i widnieją tez naklejki "Cbr fireblade", niby takie oczywiste ale zwątpiłem. Przy okazji gdyby ktoś sie wypowiedział na temat handlarza w/w byłbym wdzieczny bo kawałek do przejechania mam Dzieki z góry!
Bylem raz u w/w handlarza i drugi raz raczej nie pojade - chyba ze obieca zwrot gotowki za paliwo itd itp. Wg mnie sprowadza mocno sfatygowane sprzety , mysle ze trzeba szukac gdzies indziej
Witam forumowiczów, ja jestem Dawid i tak sie składa, że to chyba mój pierwszy post. Panowie rozglądam się za sc50, sc57a i rzucił mi się w oczy taki oto egzemplarz. Nie będę pytał czy warto kupić czy nie bo ja jej nie oglądałem (600km....) i wy pewnie też nie. Pytanie czy uważacie, że taka cena nie jest podejrzanie niska?. Chciałbym znać wasze zdanie. Pozdrawiam
Dlatego chcialem znac opinie wlascicieli takiego modelu, patrzac na ceny niektorych 954 mialem wrazenie ze 15 tysiecy za sc57a jest niska polka cenowa.
Gosc pisze ze oryginał i daje gwarancję wiec nie jest to ulep. Co do ceny to nie przesadzajmy, jak ktoś sprzedaje sc33 to chce 10tys a tu za sc57 15 to niby dużo......
ale ja po foto widzę że nie oryginał to o co ci chodzi? Wiem że ty jesteś najbardziej kompetentną osobą na forum i wiesz lepiej ale mimo wszystko będę stał przy tym co powiedziałem. Chcesz to kupuj sc33 za dychę, wolny kraj mamy, zresztą można sobie prosić dychę za to ale czy ktoś to kupi? Raczej wątpię. 16tys to można dać ale za oryginał i to najlepiej Repsola, ten egzemplarz na pewno nie jest tyle wart zwłaszcza w tym brzydkim malowaniu.