Dzisiaj jest 27 maja 2018, 15:57

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28
Taylormade Racing
miejsce na twoj± reklme
SKLEP FIREBLADE.PL !


Ogłoszenie Admina
BRELOKI HONDA FIREBLADE.PL[/url] cena dla forumowiczów 10zł info na PW[/color] | KOSZULKA HONDA FIREBLADE.PL MARQUEZ 93 - info PW

Przymulenie w 954

Tematy dotyczące usterek lub awarii Hondy Fireblade CBR954RR SC50 2002-2003

Moderatorzy: Max_929, maciekx, Tytus

 
Posty: 17
Rejestracja: 14 września 2007, 21:52
Lokalizacja: Puławy
Motocykl: sc 33 stunt dzida
Rok produkcji: 0

Przymulenie w 954

Post » 06 listopada 2011, 20:55

Więc koledzy pomóżcie bo już mam mętlik. Na obrotach między 5 - 7 tyś. obr (niewiem nie mam obrotomierza) jest zmuła na kążdym biegu, wkurza mnie to masakrycznie. Było juz sprawdzone (czasami nawet wymienione) wszystko exup reg cisnienia pompa paliwowa, cała listw wtryskowa, świece fajkocewki, łancuszek rozrządu czy nie przeskoczony, zawory, wszystko git. Dzwoniłem do poprzedniego właściciela myślałem ze może pc byl wcześniej i w kompie gmyrane, ale nie gość twierdził ze do wypadku bylo git, ja mam problem, jakiś pomysł? Jestem już gotowy wymieniać kompa.

 
Posty: 3286
Rejestracja: 19 grudnia 2010, 13:40
Lokalizacja: Piechcin
Pochwały: 103
Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
Rok produkcji: 2005
Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)

Post » 06 listopada 2011, 21:31

może czujnik jakiś oberwał przy strzale. Sprawdzałeś wszystkie ??
Oddam nerkę za cbr :)

 
Posty: 17
Rejestracja: 14 września 2007, 21:52
Lokalizacja: Puławy
Motocykl: sc 33 stunt dzida
Rok produkcji: 0

Post » 06 listopada 2011, 21:39

czujnik ten co jest nad lampą jest wyalony i zmostkowany, co masz innego na mysli?

 
Posty: 3286
Rejestracja: 19 grudnia 2010, 13:40
Lokalizacja: Piechcin
Pochwały: 103
Motocykl: CBR125,f4i,sc44,sc57A,ZX10R,Cb,sc57A :)
Rok produkcji: 2005
Samochód: Seat leon 1 1.9 Tdi :)

Post » 06 listopada 2011, 21:48

czujniki od silnika co są na przodzie lub czuniki te w puszce airboxie filtr powietrza może gdzies tam cos siedzi nie czyta dobrze mieszanki czy coś i tak się dzieje. Lub masz filt sportowy i jest za mocno nasączony albo i tak zajebany.............
Oddam nerkę za cbr :)

 
Posty: 17
Rejestracja: 14 września 2007, 21:52
Lokalizacja: Puławy
Motocykl: sc 33 stunt dzida
Rok produkcji: 0

Post » 06 listopada 2011, 23:01

czujniki git, filtr oryginal nówka, wywalona klapka w airboxie

 
Posty: 1057
Rejestracja: 13 lutego 2011, 15:44
Lokalizacja: Żory
Pochwały: 22
Motocykl: Cbr 900rr
Rok produkcji: 1999

Post » 07 listopada 2011, 01:08

no to jednym slowem masz CENZURA motor:) swoja 929 trupa wcisnoles komus:) i trupa kupiles. zapytaj na stuntpoland napewno chłopaki pomoga. a sorki zbanowali cie:) za to ze jestes oszust:)

 
Posty: 17
Rejestracja: 14 września 2007, 21:52
Lokalizacja: Puławy
Motocykl: sc 33 stunt dzida
Rok produkcji: 0

Post » 07 listopada 2011, 15:44

licz sie ze słowami

 
Posty: 1057
Rejestracja: 13 lutego 2011, 15:44
Lokalizacja: Żory
Pochwały: 22
Motocykl: Cbr 900rr
Rok produkcji: 1999

Post » 07 listopada 2011, 16:27

Prosze cie stary nie draznij mnie chyba ze chcesz sie z czołgiem zderzyc:)

 
Posty: 793
Rejestracja: 20 lipca 2008, 16:42
Lokalizacja: krasnysta
Pochwały: 22
Motocykl: w narzędziach to z 5x929
Rok produkcji: 2000

Post » 07 listopada 2011, 19:28

Czyżby kolejny "uczciwy" forumowy ziomal ?? rotfl2: rotfl2:
wciąż zajmuję się serwisem

 
Posty: 1057
Rejestracja: 13 lutego 2011, 15:44
Lokalizacja: Żory
Pochwały: 22
Motocykl: Cbr 900rr
Rok produkcji: 1999

Post » 07 listopada 2011, 19:43

:) szkoda komentarza


Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość