przypadek inny niż wszystkie.
wrzesiek pisze:Czy ktoś pomoże?
wrzesiek pisze:Kupic silnik. To nie takie proste. Skoro w tych modelach to normalne, ze silniki sie przycieraja i pekaja to skad mam wiedziec w jakim stanie jest silnik na sprzedaz?
Jedyna opcja sprawdzenia silnika to jego rozebranie, a tego nikt dla mnie nie zrobi. Jedynie gwarancja rozruchowa a moj mechanik sprawdzi juz u siebie i jak bedzie zle to odsylka. Jezeli ktos znajdzie jakis silnik to prosze o informacje. Allegro i olx juz obszukalem.
Zastanawiam sie tez nad zwrotem calego motocykla sprzedajacemu gdyz jest firma i zakup byl 2 tyg temu i teoretycznie mam do tego prawo.
Patryk_ pisze:Skoro się u niego już przegrzewał to po co go brałeś? Sprzedawca raczej też nie doprowadził do tego stanu tylko takie moto po prostu sprowadził. Absolutnie, jeśli widziałeś że się u niego przegrzewa to nawet te 2tys ci się nie należą, kupiłeś gniota i tyle, zdarza się. Popatrz tam lepiej czy więcej nie ma jakichś ciekawostek skoro chłodnica wsadzona z 929, może w poprzedniej koło zaparkowało?
Edit
Dlatego radzę ci wziąć te 2 tysie, kupić silnik i sprzedać wiosną, jak jest ładna to może 13 dostaniesz, będziesz kilka stówek biedniejszy ale bogatszy w doświadczenie
Wróć do Usterki/awarie (CBR954RR SC50)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość