od razu takie modyfikację
P.S. Chyba wygrałeś w totolotka
Jak zrobisz to co opisałeś będzie petarda
od razu takie modyfikację
P.S. Chyba wygrałeś w totolotka
:D
Teraz powiem Wam, że jak już skręcałem to drżałem. Tyle skręcania, mocowania się i pomyślałem "a co jak nie odpali"? Jedna głupia wtyczka, poluzowany kabelek a nie daj Boże coś innego i kolejne godziny na rozkręcaniu o sprawdzaniu przyczyny nie mówiąc 
Skoro było rozebrane pociągnąłem także licznik. Puściłem go wewnątrz po kablach tak, że idealnie dochodzi do wtyczki. Luz został rzędu 1cm. Pomimo, że nie ma napędu postanowiłem dokonać konfiguracji i jakoś poszło - hula i buczy
Wszystko podłączyłem i nastąpiło pierwsze odpalenie. Odpalił od ręki i na tym koniec przyjemności było. Wyłączyłem, pojechałem coś zjeść i kiedy wróciłem zrobiłem ponowienie. Odpaliła ponownie. Wyłączyłem i wtedy nastał koniec. Trzykrotne próby odpalenia nie dały rezultatu co widać będzie na filmie. Kiedy przestałem nagrywać jeszcze dwa podejścia zrobiłem i nadal nic. Wtedy po raz kolejny przystąpiłem do próby dając manetkę gazu do oporu. Pomieliła trochę, warknęła i odpaliła. I od tej pory kolejne kilkanaście prób było pozytywne. Nie mam pojęcia co to mogło być. Jest jeszcze coś. Raz na 50 odpaleń jak ją kupiłem po przełączeniu kluczyka jest ten teścik, później włączenie przycisku słychać urządzonko, żółta kontrolka się zapala i gaśnie i sprzęt gotowy do odpalenia jest. No właśnie. Raz na te kilkadziesiąt odpaleń ta żółta się wcale nie odpala i nie słychać tego urządzonka. Wyłączenie całości i włączenie ponowne sprawia, że wszystko gra do kolejnego razu po kilkudziesięciu odpaleniach. Co to może być i gdzie szukać przyczyny? To coś co wydaje dźwięk przy tym żółtym znajduje się pod siedziskiem ale nie sprawdzałem co to jeszcze.
Poszukam tego smaru ATE.
Na koniec na max napompowanym hamulcu skręcam śrubkę i gra?
Kolejne odpalenie jak już odpalał to pochodził trochę dłużej do wentylatorów. Ale spoko jutro go odpalę na kilkanaście minutek. Płyn hamulcowy mam jak napisałeś RBF 660.

Wróć do Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC59)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość