Rossavu pisze:Honda pisze:Rossavu pisze:Cos Honda sie opuszcza... VFR na 2011r - z tajnych info dowiedzialem sie, ze po 5 tys km caly kosz sprzeglowy do wymiany...
VFR na 2011 a juz wiadomo ze po 5000km kosz pada?kto tu ma wehikul czasu i takie info przynosi z przyszlosci?
Akurat mam "znajomego", ktory mial okazje zapoznac sie z modelem vfr z tym bajeranckim sprzeglem (to chyba wersja na 2011) - przeciez chyba oczywiste jest, ze przed wypuszczeniem moto testuja jeChyba nie myslales, ze rocznik 2011 zostaje zbudowany 1 stycznia danego roku
Rossavu pisze:Honda pisze:Rossavu pisze:Cos Honda sie opuszcza... VFR na 2011r - z tajnych info dowiedzialem sie, ze po 5 tys km caly kosz sprzeglowy do wymiany...
VFR na 2011 a juz wiadomo ze po 5000km kosz pada?kto tu ma wehikul czasu i takie info przynosi z przyszlosci?
Akurat mam "znajomego", ktory mial okazje zapoznac sie z modelem vfr z tym bajeranckim sprzeglem (to chyba wersja na 2011) - przeciez chyba oczywiste jest, ze przed wypuszczeniem moto testuja jeChyba nie myslales, ze rocznik 2011 zostaje zbudowany 1 stycznia danego roku
stingerpl pisze:Rossavu pisze:Honda pisze:Rossavu pisze:Cos Honda sie opuszcza... VFR na 2011r - z tajnych info dowiedzialem sie, ze po 5 tys km caly kosz sprzeglowy do wymiany...
Większej bzdury dawno nie czytałem![]()
Nawet jeżeli nie piszesz bajek to sam sobie przeczysz. Skoro ta usterka wyszła na testach to nie będzie jej w seryjnie produkowanym modelu. Przecież właśnie po to są testy.
nikor11 pisze:gsxrlukasz pisze:ja się pozbyłem sc59 i problem z głowy
Miejmy nadzieje że nowy właściciel przegląda to forum tak jak ja z 954 od Ciebie.
W sprawach oleju u Ciebie same wpadki
waRRior pisze:Na 1000km jak weźmie 2 i pół setki to nie ma masakry w zależności od obciążenia jakiemu poddawany jest silnik a jak ktoś lata non stop ponad dwie paki to raczej już zupełnie nie ma się czemu dziwić. Widzę wiele modeli na naszych drogach maszyn które nie słyną tak jak nowy fajer z konsumpcji oleju a pozostawiają za sobą delikatną czarną chmurkę to pytam się kto ma problem?SC-59(który tylko łyknie kielona ) czy te eksploatowane do granic możliwości pseudo-ideały?
gsxrlukasz pisze:nikor11 napisał/a:
gsxrlukasz napisał/a:
ja się pozbyłem sc59 i problem z głowy
Miejmy nadzieje że nowy właściciel przegląda to forum tak jak ja z 954 od Ciebie.
W sprawach oleju u Ciebie same wpadki
nie gadaj że moja ex 954 bierze olej,,,
Wróć do Usterki/awarie (CBR1000RR SC59)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości