Dzisiaj jest 07 czerwca 2025, 23:48

FORUM.FIREBLADE.PL

Forum miłośników Hondy FireBlade CBR1000RR-R | CBR1000RR | CBR954RR | CBR929RR | CBR900RR | SC82 | SC77 | SC59 | SC57 | SC50 | SC44 | SC33 | SC28

tripage led co myslicie???

Tematy dotyczące modyfikacji i tunningu Hondy Fireblade CBR1000RR SC57 2004-2007

Moderatorzy: maciekx, Tytus

Motocykl: rower
Rok produkcji: 0

Post » 12 października 2010, 11:22

motobandyta pisze:jeśli ty jesteś na etapie "załatwiania tych spraw" pod dyskoteką ......

dyskoteki to nie moje królestwo, ale jak to powiedziałeś, każdy ma swój gust więc miłej zabawy, a nóż widelec w tańcu z gwiazdami Cię zobaczymy hihi:
P.S. I żeby uprzedzić Twpje kolejne komentarze o oglądaniu TV, od razu wydam oświadczenie, że telewizji nie oglądam. Bo ja prosty chłopak jestem hihi:
W końcu nie każdy panny wozi jak Ty :P
Załączniki
aaaaan.jpg

Pochwały: 5
Motocykl: Junak M10/Maxster/KXF450->SM/TE450+SM

Post » 12 października 2010, 11:27

krzybiel pisze:
motobandyta pisze:jeśli ty jesteś na etapie "załatwiania tych spraw" pod dyskoteką ......

dyskoteki to nie moje królestwo, ale jak to powiedziałeś, każdy ma swój gust więc miłej zabawy, a nóż widelec w tańcu z gwiazdami Cię zobaczymy hihi:
P.S. I żeby uprzedzić Twpje kolejne komentarze o oglądaniu TV, od razu wydam oświadczenie, że telewizji nie oglądam. Bo ja prosty chłopak jestem hihi:

jeśli takie masz wyobrażenie o kobietach to już wszyscy wiedzą czemu wolisz chłopców.

Motocykl: rower

Post » 12 października 2010, 15:35

motobandyta pisze:
krzybiel pisze:

jeśli takie masz wyobrażenie o kobietach to już wszyscy wiedzą czemu wolisz chłopców.

Ty masz masz chyba kłopoty z interpretacją tekstu :D No tak, przecież Ty nie czytasz, tylko oglądasz obrazki :jupi: Zostawię więc już Twoje komentarze bez odzewu, bo za wysoka liga głupoty z Ciebie dla mnie :P A na pisanie dla Ciebie komiksów abyś zrozumiał treść, nie mam czasu :diabel:

Pochwały: 1
Motocykl: CBR 1000RR
Rok produkcji: 2004

Post » 12 października 2010, 18:33

webster222 pisze:glownie chodzilo mi o to zeby swiatelko miedzy kloszami bylo niebieskie bo bede xenon zakladal i przy okazji bym tez to zalozyl bo to tez moze swiecic na stale bez przesuwania sie. chyba ze ma ktos inny pomysl jak wymienic tam zarowki bo ja nie sprawdzalem jakie tam sa i jeszcze tam nic nie grzebalem. a przy okazji moze ktos juz z was zakladal xenon w 1000rr i wie jak najprosciej i gdzie zamontowac przetwornice???

Ja mam założone xenony i taką jasną zarówkę jako postojówke, co prawda białą ale ładnie komponuje się z xenonem. Przetwornice są zamontowane pod bocznymi owiewkami.
Eh kurcze póki co to musze zmienić mocowanie tablicy, dowód straciłem bo jest schowana nad błotnikiem. Chyba zrobie takie jak ma Synek chociaż chciałbym zostawić te plastikowe osłonki bo tłumik nie jest w Carbonie i nie bedzie za ładnie sie prezenował taki goły.
Ostrrroo

Poprzednia

Wróć do Modyfikacje i Tunning (CBR1000RR SC57)