Witam!!
Mam nadzieję że "ziom" z Katowic sie nie obrazi.. ale fakt ... poziom wypowiedzi i wiedzy jest tu na prawdę NISKI ... tu się dowiesz ile to kosztuje w serwisie a najważniejszym tematem jest : MÓJ KOSZT UTRZYMANIA MOTO .. gdzie w tabelce najważniejszymi pozycjami są YOSHIMURA za 4000 zł i reszta innych pierdół po 3000 zł ... no smutek i żal Panowie .. na prawdę

...
Cieszy mnie praktyczny brak cenzury ... moderatorzy są autentycznie od picu

... i chwała im za to ....
Jestem na wielu "forach " i ostatnio na Thunderace była nas garstka a wiedza po prostu kipiała !!!! Tam można się dowiedzieć wszystkiego !!!! Tutaj .. tak jak pisałem .. wszystkiego o cenach w ASO .... które nawiasem mówiąc są niczym nie wytłumaczalne !
Ale żeby nie było że robię "off-topa" to temat jest BANALNY co zresztą przedstawiłem w rozmowie z Michałem

... ŚMIGAJ BRACIE do odpowiedniego zakładu .. weź na dwa browce i ciesz się z kolegą pełną mocą
>> SC57 nie są blokowane w różny sposób a ZAWSZE TAK SAMO !!
POZDROWIENIA i nie gniewajcie się na mnie ale forum nie jest od informowania kto ile płacił za co, a odpowiedzi typu "jedź do serwisu" - to jaki mają sens ??!!! Lepiej od razu napisać >> NIE WIEM .. post będzie czytelny dla pytającego a autor znajdzie ujście nieodpartej i niepohamowanej żądzy wypowiedzenia się