qwa Ułęż też się wysypała, wszystko odwołane. Trzeba będzie wrócić na ulicę do palenia gumy, bo torów prawie nie ma i jeszcze likwidują te nędzne resztki qwa
Nie mogą go zamknąć!!!, ja się tam na nauki wybieram i nie tylko ja z resztą ,co wy na to ,żeby np do TVN24 sprawę nagłośnić ,myślę ,że coś mogłoby to dać.Darmozjady wszystko by sprzedali i zniszczyli ,kliknąłem i trzymam kciuki za ten tor
w maju TVN Turbo kręcił tam swój program "extremalini" czy jakoś tak. w programie nic nie wspomnieli o kłopotach lubelskiego toru, ba nawet nie raczyli wspomnieć że ich program rozwalił nam cały harmonogram wyścigu.
Jestem za ratowaniem toru Lublin, kliknięte.
Jak tak dalej będą likwidować resztki tego po czym można jeździć bezpiecznie trzeba się przesiadać na enduro albo SM.
Byłem podczas pomiarów głośności na Lublinie... jest decyzja wojewody stanowiąca, że na wysokości bloków mieszkalnych poziom hałasu nie może przekraczać 55dB (odkurzacz ma 60dB) komitet blokowy zdziwionych lublinian (kupili tanie mieszkania przy torze i jest qwa hałas) działają po prostu znacznie lepiej niż brać motocyklowa. Oni nie bawią się w klikanie na FC tylko piszą pisma urzędowe