Witam. Piszę temat ponieważ szukam filrmy, sklepu która spełni moje oczekiwania odnośnie pasków na feligi. Chciałbym coś podobnego jak widziałem u tytusa. Chodzi o paski odblaskowe na rantach felg które są np przerywane napisem cbr 1000 rr.
ja po prostu zamowilem paski w grafnecie i osobno zrobili mi napis www.fireblade.pl o odpowiednim promieniu zeby pasowal idealnie na felge (sam wymierzylem promien i wyslalem im napis w odpowiednim formacie)
Takie paski jak Tytus to sam bym sobie zamówił - super wyglądają jak dla mnie. A ogólnie już brałem tam do poprzedniej RRki paski i pare dupereli do firmy , w której pracowałem - moim zdaniem w pożądku firma (biorąc relacje ceny do jakości).
zamówiłem i przyszło raz dwa koszt 25zł + napisy 5zł. Do tego oklejam teraz osłony łancucha i błotnik tylny taką folią karbonową. Fajne rzeczy można u nich dostać za rozsądną cenę. Polecam
Attachments
tak to wygląda u mnie. Jedyną wadą jest moja pomysłowość. Zamiast 2x cbr 1000rr z jednej strony felgi można było na przemian kleić cbr 1000rr i fireblade :(